Overtidsscoring sørget for surt tap mot Bryne

Bryne - Ranheim 3-2 (1-1) ( Arkivbilde)

Ranheim startet kampen best, og før det var spilt fem minutter av første omgang, kombinerte Mogensen og Torsø Johnsen inne i Brynes boks på en glimrende måte, dessverre gikk skuddet fra Torsø Johnsen over mål. De neste fem minuttene prøvde Bryne å spille seg inn i Ranheims boks, men Ranheim forsvarte seg bra den korte perioden. Da det var spilt i ti minutter av omgangen tok Ranheim mer og mer over. Ranheim spilte seg til sjanser, og ble mulig snytt for et straffespark.

Da det var spilt 18 minutter tok Ranheim vare på en feil hjemmelaget gjorde, og Hou fikk spilt ballen til Mogensen som iskaldt satte inn sitt første OBOS-liga mål for Ranheim og 0-1.

Bryne kom mer med i kampen, og hadde mange forsøk på kast eller dødball slått inn i feltet, Ranheim klarte å stå imot ved å vinne duellene. Da det var spilt en drøy halvtime kom Brynes kaptein Undheim alene med Vidtun Nilsen, det ser ut som ballen blir skutt utenfor, men på reprisen ser du at ballen hadde gått i krysset om ikke Vidtun Nilsen var oppe med høyrearmen og fikk reddet til corner.

To minutter før ordinær tid av første omgang reduserte Bryne, slik at lagene gikk til pause på 1-1.

Ranheim kom ut i hundre i andreomgangen, men klarte ikke å produserer de store sjansene, selv om de var det mest spillende laget og hadde ballen mest. Men da det var spilt tyve minutter av andreomgangen fikk Bryne en corner, som de scoret 2-1 på.

Ranheim fortsatte å angripe, men kom ikke til de store sjansene før Bendik Bye fikk en sjanse fem minutter før ordinær tid, men skuddet gikk rett på keeper. Men bare tre minutter senere, avanserte Gaustad inn i feltet og fyrte av, men keeper gjorde en kanonredning, heldigvis var Amble Haugen på returen og kunne sette inn 2-2 i det 89 min.

Men de som trodde Ranheim hadde sikret seg et poeng tok feil. Tre minutter på overtid fikk Bryne spilt en lang ball på bakerste stolpe, der sto det selvfølgelig en Bryne spiller som på volley sørget for at Bryne tok alle poengene i denne thrilleren av en kamp

Laget: Vidtun Nilsen, Amble Haugen, Skuseth, Slørdahl, Tønne( Gangstad 70 min), Skjelbred ( Bye 75 min), Tromsdahl, Hou, Tørset Johnsen, Mogensen, Wenaas( Gaustad 75 min)