Per Ciljan Skjelbred klar for Ranheim

Veteranen velger å fortsette karrieren i fjæra

Annonse:

I dag kan vi altså gi alle med et hjerte i klubben, gleden av å presentere at Per Ciljan Skjelbred er den den første spilleren det nye trenerteamet henter til klubben.

Det er en ettårs avtale han nå har signert med Ranheim. 

Kjøp sesongkort til neste års sesong nå

 

Skjelbred kommer fra RBK hvor han har spilt siden 2020, da ble han hentet tilbake fra Herta Berlin og Bundesliga. Skjelbred har opp gjennom årene gjort seg mange erfaringer på fotballbanen, som helt sikkert vil hjelpe Ranheim i 2024.

Per Ciljan Skjelbred slo gjennom allerede som 17 åring på RBK sitt A-lag. Han fikk 156 kamper fra 2004-2011. I 2011 reiste han til Hamburg hvor han var i to sesonger og fikk 26 kamper. I 2013 dro han på lån til Herta Berlin, og der ble han. For etter å ha spilt 28 kamper for Herta i 2013 på lån, valgte de å gjøre avtalen permanent fra 2014. Der var han til RBK hentet han hjem i 2020. Han står med 224 kamper i eliteserien for RBK og 205 Bundesligakamper, pluss 43 kamper for landslaget vårt, Altså han har allerede en meget god fotball CV.

At han nå velger å fortsette karrieren i Ranheim, betyr mye for klubben, Vi får inn en toppspiller med mer erfaring enn de fleste, og som kan være en leder både på og utenfor banen. Og Per får gjøre det artigste han veit, spille fotball.

Velkommen og lykke til Per!!

Kjøp sesongkort til neste års sesong nå
Annonse fra Obos-ligaen: