Poengdeling mot Aalesund

En fartsfylt fotballkamp endte 3-3 onsdag kveld.

For tredje kamp mot Aalesund denne sesongen endte det uavgjort etter 90 minutter i det som ble en svært underholdende, og spennende, fotballkamp.

Første omgang ble en jevnspilt affære uten de store målsjansene. Ranheim ledet nok skuddstatistikken til pause, og i målprotokollen var det også trønderne som hadde tatt første stikk.

Etter 12 minutter slo Simon Marklund et hjørnespark på bakre stolpe hvor Daniel Kvande kom stupende. Headingen gikk knallhardt i nettmaskene og ledelse til Ranheim til pause.

I andre omgang skulle det ta fyr.

Aalesund tok tar med en gang og gjorde tre bytter i pausen og gikk ut i et voldsomt tempo og trykket Ranheim bakover i banen, men hjemmelaget holdt stand og hadde sine sjanser på kontringer. Størst mulighet fikk Marklund da han danset rundt med Aafk-forsvaret og smalt ballen på innsiden av stolpen.

Etter timen fikk Aalesund sin utligning. En lang ball ble spilt ut på deres høyreside og flikket videre i bakrom til Haugen som ikke gjorde noen feil alene med keeper.

Aalesund hadde momuntum nå og jaget 1-2, men ble for uforsiktige bakover. Marcus Mehnert jaget mot gjestenes keeper for å sette han under press. Keeper slo ballen i egen spiller og med åpent mål og ingen målvakt i buret kunne Mehnert enkelt trille inn 2-1.

Seks minutter senere ble Daniel Kvande revet over ende etter hjørnespark og straffespark til Ranheim. Det satte Hoff Melkersen i mål til 3-1.

Men Aalesund hadde langt i fra gitt opp. Fire minutter senere var det Bolkan Nordli som skulle bringe mer liv i kampen igjen med sin redusering. Og kun to minutter senere fikk gjestene straffespark som ble satt i mål til 3-3.

Begge lag hadde sine sjanser til å få et matchvinnende scoring, men det ebbet ut med en ny poengdeling mellom lagene.