Poengdeling mot Åsane

Ranheim - Åsane 2-2 (0-1) ( Arkivbilde)

Det var et ubeiseret Åsane lag som gjestet EXTRA Arena, etter to uavgjorte kamper, og en utsatt kamp. Dette var Håkon Røsten sin debut på EXTRA Arena etter at han kom på lån fra RBK.

Ranheims første store sjanse i kampen etter et drøyt kvarter, og det var av den store muligheten, en trippelmulighet, der først Solli prøvde seg, så reddet keeper, Amble Haugen var på returen som ble reddet på streken. Før Hou fikk prøve seg, men skuddet hans gikk over Åsanes mål.

Da det gjenstod fem minutter av omgangen, fikk Hou nok engang muligheten fra 16 meter, men skuddet gikk dessverre på utsiden av stolpen.

Ranheim var gode til å forsvare seg før hvilen, og Nilsen ble ikke satt på de store prøvene.

Rett før pause kom Ranheim på en god overgang, men skuddet gikk til side for mål.

I stedet var det bortelaget som tok ledelsen på overtid i første omgang.

Det skulle ikke gå mer av førsteomgang enn fem minutter før Ranheim og Bendik Bye utlignet til 1-1 og lagene var like langt.

Ranheim fortsatte å spille god fotball, og kom til flere gode muligheter, det var kun den nest siste pasningen som manglet for at det skulle bli uttelling.

Ti minutter før slutt gikk Åsane opp til 1-2.

Men bare minuttet senere var Wenaas på plass, og sørget for 2-2 etter et innlegg fra Amble Haugen.

Og det endte med poengdeling hjemme mot Åsane.

Laget: Nilsen, Amble Haugen, Skuseth, Røsten, Tønne, Skjelbred, Emilsen, Hou, Solli(Wenaas 45.min), Bye (Mogensen 75min), Gaustad ( Gangstad 84min)