Poengdeling mot Fredrikstad

En tøff og varm batalje endte med ett poeng til hvert av lagene.

Det var Ranheim som åpnet oppgjøret best i sommersola på EXTRA Arena. Hjemmelaget spilte seg ofte til innleggssjanser i og rundt motstanderens sekstenmeter. Målsjansene var avslutninger utenfor boksen som dessverre gikk utenfor.

Like før pause fikk hvert av lagene sin mulighet til å ta ledelsen. Først bortelaget hvor Solberg kom helt alene med Lenes, men lobben over keeperen gikk over mål.

Så var det Ranheim og Filip Brattbakk. Første skudd ble reddet av keeper, og returen på åpent mål ble satt i nettveggen fra skrått hold.

Ranheim startet andre omgang som den første. Knappe ti minutter ut i omgangen satt den. Brattbakk kom fri på høyre side og slo hardt inn. FFKs keeper maktet ikke å holde ballen og slo den i stedet i egen spiller og i mål.

Men ledelsen skulle ikke vare lenge. Fem minutter etter scoringer kom utligningen. FFK spilte seg igjennom midten og denne gang satt Solberg ballen i mål. Linjedommer var oppe med flagget og Ranheims spillere protesterte på hoveddommers avgjørelse om scoring. Det viste seg at fremspillet til Solberg kom fra en Ranheim-spiller. Dermed stod scoringen.

Ranheim jaktet utligning mot et FFK-lag som så ut til å være fornøyde med ett poeng. Kvarteret før slutt var Brattbakk frempå igjen med et innlegg, men Tønne nådde akkurat ikke frem.

På overtid var fulgte Brattbakk samme oppskrift; utfordret på kanten og slo hardt inn mot første stolpe. Denne gang var det Marcus Mehnert som hadde kommet seg foran sin oppasser og flikket ballen mot mål - via keeper og til slutt redning på streken.

Dermed endte det 1-1 på EXTRA Arena. Neste kamp spilles allerede på mandag borte mot Ullensaker/Kisa.