Poengdeling mot HamKam

Ole Sæters scoring hjalp ikke til 3 poeng i dag

Det ble poengdeling mot HamKam i dag, som betyr nok et uavgjortresultat for våre gutter.

Det var vi som skapte den første store sjansen. På halvspretten smelte Jakob Tromsdal til. Via bakken fyker den mot HamKam sin sisteskanse, som etter et par forsøk nådde akkurat å få kontroll over kula.

Etter halvtimen spilt får vi en dødball. En corner fra høyre blir slått inn i femmeter til de hvite og grønne. Der er Ole Sæter høyst og best i lufta, og stanger oss i ledelsen 1-0. Vi produserte to kjempesjanser før pause, men stolpen og balanse i avslutningsøyblikket hindrer oss i å lede 2-0 til pause.

Ut i 2.omgang kom HamKam rundt på sin venstre side. Den ballen blir slått inn til Kristian Eriksen, som ruver høyest. Han styrer ballen i det lengste hjørnet for Even Barli. Etter dette var det ingen av lagene som kom til den virkelige store sjansen, og kampen ebbet ut til et uavgjortresultat.

Neste kamp er borte mot Tromsø 28.november klokken 1500.