Poengdeling mot Kongsvinger

Kongsvinger - Ranheim 2-2 (0-0)

To lag som begge kom fra seier i sist kamp, Ranheim måtte gjøre en endring på laget fra de siste tre kampene. Erik Tønne måtte sone karantene for gule kort. Så han ble erstattet av Adrian Bartel.

Morsomt å sitte å se kamp fra Gjemselund, og det er kun Forza Ranheim man hører på tribunen, men Forza Ranheim reiste med buss tidlig mandags morgen, da det ble satt opp felles buss. av Forza

Etter 10.min måtte Simon Marklund som kom til Ranheim fra Kongsvinger, måtte erstattes av Henrik Loholt Kristiansen.

Ingen sjanser det første kvarteret av oppgjøret, men det var stort sett Ranheim som hadde ballen og dikterte spillet. Noe som virket å passe hjemmelaget godt, for det virket som deres kamp plan var å ta de riktige overgangene som kunne føre til farlige kontringer.

Etter en halvtime kom Ranheim til omgangens største sjanse så langt, Vegard Erlien ble spilt gjennom på kanten av fem-meteren, men skuddet smalt i stanga. Ranheim hadde også en litt mindre sjanse ti minutter tidligere, men skuddet fra 20 meter, fikk hjemmelagets keeper slått ballen over til corner.

Lagene gikk til pause uten noen scoringer før pause. Etter en omgang Ranheim har hatt ballen mest, skapt mest, og vært sikker defensivt.

Etter pause var det et helt annet hjemmelag, enn vi bevitnet før hvilen som kom på hvilen. på de fem første minuttene av andreomgangen skapte de to store sjanser.

Men i det 55.min fikk Ranheim hjørnespark, og det så ut som Ranheim kjørte samme variant som sist kamp, Erlien til Reginiussen, som vant duellen i feltet, og 0-1.

To minutter senere dobler Regginussen Ranheims ledelse. Han vant selv ballen på 25 meter, spilte vegg med Erlien, og satte inn sitt andre for kvelden 0-2.

Men denne kampen var ikke ferdig, for i det 63.minutt reduserte hjemmelaget til 1-2.

Andreomgangen var mye mer jevnspilt enn i den første, Kongsvinger klarte å produsere mer de gangene de hadde ballen i laget. Og de ga seg ikke, og i det 90.min utlignet hjemmelaget til 2-2. Og det endte med poengdeling på Gjemselund.

Laget: Nicklas Frenderup, Sivert Solli, Sondre Langås, Christian Eggen Rismark,Adrian Bartel, Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal, Ruben Alte, Simon Marklund (Henrik Loholt Kristiansen 10.min), Vegard Erlien, Marcus Mehnert