Poengdeling mot Øygarden

Etter en jevn kamp mot Blink sist var vi klare for å reise oss igjen mot Øygarden.

I regnvær og kraftig vind ble det en jevnspilt første omgang i Øygarden. Hjemmelaget var nærmest ved et par anledninger, men uten at det var særlig skummelt for Lenes. Vår beste mulighet kom rett før pause da Erlien fikk skutt fra 16 meter, men ballen føk til side for målet til Borger Thomas.

I den andre omgangen var det Øygarden som kom best i gang og hadde mest ball.

Etter rundt 60 minutter fikk Tønne en god sjanse da han fikk ballen fra Erlien på 10 meter, men avslutningen gikk et par meter over mål.

10 minutter før slutt skulle Øygarden og Marthinussen få en gigantmuiighet til å ta alle tre poengene, men Lenes vartet opp med en kjemperedning og holdt oss inne i matchen. Sluttresultatet ble dermed 0-0 poengdelingen var et faktum.