Poengdeling mot Sogndal

Ranheim - Sogndal 3-3 (Arkivfoto: Jørn Engberg)

Ranheim gjorde en endring på laget som tapte sist kamp borte mot Sandnes/Ulf. Inn kom Simon Marklund som har vært skadet de siste tre kampene, han erstattet Loholt Kristiansen.

Ranheim tok tidlig tak i kampen, og klarte å produserte tre store målsjanser før det var passert ti minutter. Ranheim fortsatte og spille god fotball og produsere sjanser, men ballen ville ikke i mål for de blå de første 25.min av kampen.

I stedet er det bortelaget som scorer på sin første sjanse i kampen

Fem minutter senere var Mehnert veldig nære å utligne resultatet. Da han frekt stjal en ball keeper trodde han hadde kontroll på. Han fikk rundet keeper, men vinkelen ble litt for liten til at ballen gikk i mål.

Fire minutter før pause hadde Ranheim ei heading mot mål, men avslutningen ble reddet av ei heading.

Ranheim gjorde ingen bytter i pausen.

Etter 54.min doblet Sogndal ledelsen sin til 0-2.

Ranheim kunne kjapt ha utlignet etter tre minutter senere, men avslutningen gikk til side for mål. Men i det neste angrepet fikk Tønne lagt perfekt inn til Sivert Solli som fightet inn 1-2, og ny energi i Ranheim laget.

Og etter 71.min utlignet Mehnert til 2-2.

Kun tre minutter senere tok Sogndal ledelsen på nytt.

Men Ranheim fortsatte å kjempe, og etter 84.min, så det ut som Tønne skulle avklare, ballen ble avklart i føttene til Mehnert som dro seg forbi stopperen til Sogndal og satte inn 3-3.

Laget: Laget: Nicklas Frenderup, Sivert Solli( Magnus Høiseth 80.min) , Sondre Langås, Christian Eggen Rismark, Erik Tønne, Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal, Ruben Alte ( Henrik Loholt Kristiansen 70.min), Simon Marklund, Vegard Erlien, Marcus Mehnert