Poengdeling på Moan

Bendik Bye kom inn og satte sitt 6 mål for sesongen (arkivbilde)

Ranheim borte mot Levanger er alltid vanskelig, og det skulle det bli i dagens kamp mellom lagene også.

De første ti minuttene så var det hjemmelaget som hadde initiativet i kampen, og allerede etter 13 minutter kunne tidligere Ranheim spiller Jo S Aas som ble ledig på bakerste da han fikk en pasning og satte inn hjemmelagets første. 1-0 til Levanger. Vi måtte vente til halvspilt omgang før Ranheim kom til sin første sjanse, det var Solli som gikk på et raid på høyresiden, han traff Mogensen med innlegget, men keeper var på plass. Da det var spilt en halvtime fikk hjemmelaget et straffespark og la på til 2-0. Nå var gode råd dyre, og trenerteamet valgte å legge om litt på midtbanen, og byttet innpå Torsø Johnsen for Emilsen. Dette skulle betale seg, og Ranheim kom mer med i kampen, og det var selvfølgelig akkurat Torsø Johnsen som ga pasningen til Mogensen som fikk lagt inn til Hou som kom på et sugende løp og redusere til 2-1 på overtid i første omgang. Og bare minutter senere var Hou veldig nær sin andre før hvilen, men hjemmelagets keeper tok skuddet fra 16 meter,

Skal man være ærlig var vel Levanger det skarpeste laget før hvilen.

Da lagene kom på banen til andre omgang, tok Ranheim bestemt kontroll over kampen. Det virket som hjemmelaget ville spille på resultat, og lå godt kompakte og forsvarte seg mot Ranheim, som ikke klarte å spille seg til de store sjansene. Før det var spilt 83 minutter. Da hadde Ranheim presset på en stund, og Tromsdal svingte ballen inn i hjemmelagets boks, der kom Bendik Bye og tok ballen på volley, rett i krysset. Rett etterpå kom Mogensen alene med keeper, men ballen ble klarert til corner. og det endte med poengdeling på fotballens festdag.

Laget: Vidtun Nilsen, Røsten ( Amble Haugen 45min), Skuseth, Slørdahl, Tønne, Emilsen ( Tørset Johnsen 39min), Tromsdal, Hou, Solli (Wenaas 45min), Mogensen, Gaustad (Bye 66min)