Pressemelding: Ranheim og Hugo Pereira skiller lag

Ranheim og Hugo Pereira ble i dag enige om å skille lag, 12 måneder før kontrakten utløper.

Annonse:

Hugo Pereira ble valgt som hovedtrener sommeren 2021 og var sterkt ønsket av både klubbens ledelse, spillergruppen og styret. Med unntak av årets vårsesong har vi ikke lyktes med å skape stabile prestasjoner, og resultatene har vært varierende. Gjennom høsten, og i evalueringen av årets sesong ble det klart vi som klubb hadde store utfordringer inn mot en ny sesong, noe som kom til uttrykk i en opplevd slitasje i relasjonen mellom hovedtrener og spillergruppen. 

I november og desember har Ranheim gjennomført et omfattende og strukturert arbeid i form av kartlegging og tett dialog med Hugo, trenerteamet og spillergruppen. Daglig leder og styret har jobbet tett i tilretteleggingen av arbeidet. Utfordringene og mulige løsninger har vært diskutert i en hel rekke møter og fora. Klubben har virkelig forsøkt å finne et grunnlag for at Hugo kunne fortsette sitt arbeid i klubben. Etter to måneder med dialog, kartlegging og møter ble konklusjonen at grunnlaget for et videre samarbeid ikke var godt nok. Dette førte til at vi i forrige uke innledet samtaler med Hugo om å fratre rollen som hovedtrener. Vi har i dag signert en sluttavtale med Hugo.

Vi har gjennom de siste 18 månedene blitt kjent med Hugo som en sterk, ambisiøs, hardtarbeidende og dyktig fagperson. Hugo har bidratt til å styrke systematikken, profesjonaliteten og kvaliteten i måten vi jobber på i Ranheim TF. Beviselig har en rekke spillere også tatt store steg og blitt attraktive for andre klubber. Vi er sikre på at Hugo har en god karriere foran seg som trener i toppfotballen.  Som klubb er vi lei oss for at vi sammen ikke har lyktes. Vi takker Hugo for tiden i Ranheim og ønsker han masse lykke til videre.

Are Tronseth vil inntil videre fungere som hovedtrener og leder oppstarten med trening mandag. 

Dette er ikke en felles pressemelding, men klubbens, og Hugo uttrykker at han selv vil være tilgjengelig og opplyse media når tiden er riktig for det.

Kontaktperson Ranheim: Lars Asle Einarsen, Styreleder, tlf 951 41 036.

Annonse fra Obos-ligaen: