Proffkontrakt for Sevald

Ny rekrutt tas opp i A-stallen.

Annonse:

Sevald Andreassen spilte fem kamper for Ranheim 2 i 2021. Før det har han spilt både barne- og seniorkamper for Brønnøysund og Vevelstad IL.

- Sevald er en spiller med de riktige verdiene, som har jobbet hardt, godt og tålmodig over tid. Han gir alltid alt han har, og er meget tilpasningsdyktig. Han har hatt fokus på egen utvikling og har bidratt stort til samholdet i rekrutt så lenge han har vært der, sier Jonas Lian Hansen, spillerutvikler i Ranheim.

- Ranheim Rekrutt i helhet har vært en arena hvor jeg har utviklet meg både på trening og i kamp. Det skyldes mye den unge gruppa med positiv energi som gjør at jeg gledet meg til å dra på hver eneste trening. Jeg tror ikke du blir god i noe som helst hvis du ikke elsker det du holder på med, og når sporten og folkene rundt er som de er i Ranheim gjør det utviklingen artig, sier Andreassen.

Fredag spilte Sevald hele treningskampen mot Stjørdals-Blink og noterte seg for en scoring.


Vi har de siste årene styrket samspillet skole og fotball med å utvikle samarbeidet med KVT ytterligere. Herunder et ønske om å optimalisere hverdagen for utøverne med et godt skoletilbud og en total belastning som er optimalisert. Som også gjør det mulig for de aktuelle å delta på aktivitet med A-laget. Vi mener at KVT og Ranheim virkelig begynner å se resultater av dette, og at kombinasjonen KVT og Ranheim antagelig aldri har vært mer attraktiv for unge spillere som søker utvikling av hele mennesket. Sevald er blant de første som valgte KVT og Ranheim i den strukturen som er nå.

Ranheim Fotball takker Vevelstad IL og Brønnøysund IL for et godt samarbeid i forbindelse med overgangen.

Annonse fra Obos-ligaen: