Ranheim - Åsane 3-2 (1-2)

Ranheim snudde 0-2 til 3-2 seier etter en meget god andreomgang (Foto: Sportskollektivet-Karoline Forselius)

Dagens motstander Åsane kom til Ranheim uten seier på de fem første kampene. Noe som ville si at det garantert var et heltent Åsane lag som entret EKSTRA Arena for uka tredje kamp for begge lag.

Kampen startet forrykende med to lag som begge ville angripe. Og Ranheims første sjanse kom ved en heading av Mads Reginiussen, men avslutningen gikk til side for Åsanes mål. Men Åsane ville også være med på dansen, og etter 20.minutter vartet de opp med et meget bra angrep som førte til en relativt tidlig ledelse. Ranheim fortsatte å prøve å spille sitt spill, og bare to minutter etter Åsanes ledelse, var Bendik Bye farlig frampå, kun en mesterlig redning av Åsanes keeper hindret scoring. Og kun fem minutter senere var Sondre Langås klart høyest inne i feltet på et perfekt slått frispark av Erik Tønne. Ranheim fortsatte å mate på i denne perioden, og før halvtimen var spilt hadde også Arne Gunnes en sjanse, men skuddet gikk akkurat utenfor. kun tre minutter før pause kontret Åsane, og la på til 2-0. Kun minuttet senere jaktet Sivert Solli en ball bortelagets keeper skulle avklare. Solli var først på ballen, og dommeren pekte resolutt på straffemerket. Fra 11 meter var Bye iskald og satte inn 1-2 rett før pause.

Ranheim gjorde ingen bytter i pausen, og gikk rett i angrep fra start, og skapte tre halvsjanser før det var spilt fem minutter. Og i det sjette ble Lasse Qvigstad tatt inne i Åsanes boks. Dommeren pekte nok engang på straffemerket. Bendik Bye var like iskald som før hvilen, og Ranheim hadde utlignet til 2-2 . Ranheim fortsatte å spille god fotball i lengderetningen, og Sivert Solli var en konstant trussel på sin høyreside.  Og da det gjenstod et lite kvarter på kampuret, var snuoperasjonen komplett, Henrik Kristiansen la inn forran mål, og hvem andre enn vår kaptein Mads Reginiussen var på plass med en veldig god heading. 3-2. Ranheim var gode defensivt når de lå etablert gjennom hele kampen. Åsane prøvde på en sluttspurt for å utligne, men Ranheim var veldig gode til  verne egen boks.

Laget: Frenderup, Qvigstad, Langås, Eggen Rismark, Tønne, Reginiussen, Alte, Loholt Kristiansen, Solli, Gunnes, Bye, (Marklund 80.min)