Ranheim - Bodø/glimt 0-2 (0-1)

Glimt ble for sterke (Foto: Anders Holmberg)

Grunnet Ruben Altes røde kort i forrige runde, ga dette Henrik Loholt Kristiansen muligheten til å spille på favorittplassen sin i årets andre oppgjør mot Eliteserielaget fra Bodø.

Det skulle ikke gå mer enn tre minutter før Hugo Vetlesen var farlig frampå men skuddet gikk over.

Bortelaget hadde mye ball inne på Ranheims banehalvdel de første ti minuttene, men Ranheim lå bra defensivt i starten av oppgjøret.

Ranheim hadde ikke tenkt å legge seg bakpå og bare forsvare seg. Da det var spilt et drøyt kvarter av oppgjøret, gikk Marklund på en kontring, han tok med seg Tønne som kom på overlapp, og kunne legge inn der Gunnes allerede var, men Glimtstopperen vant duellen.

Etter ca halvspilt omgang fikk Glimt frispark fra 20-25 meter. Patrick Berg prøvde seg i lengste hjørnet for Frenderup, men den leste Ranheims sisteskanse.

Bare fem minutter senere var det Ranheims tur til å få frispark fra god posisjon, etter Mads Reginiussen ble felt. Frisparket fra Tønne ble slått perfekt på hodet til Gunnes, men ballen gikk til side for mål.

Og etter en halvtime spilt, fikk Bodø/Glimt straffe, en straffe Frenderup reddet mesterlig. Klareringen havnet i Glimts føtter, Patrick Berg fant leget, og fra 25 meter fikk han drømmetreff, ballen smalt i tverrliggeren, og inn i mål.

Bare minutter etter Glimt tok ledelsen, ble Langås med fram på et angrep, det endte med at Langås sitt skudd gikk cm utenfor mål.

Og det siste som skjedde før hvilen var at Berg igjen testet skuddfoten fra 20 meter, men denne gangen som på strafferen, var Frenderup med på notene, og lå nede i hjørnet og ventet på ballen. Ranheim gikk til pause etter en god omgang, og dårlig betalt.

Når andre omgang startet, tok det fire minutter før Bodø/Glimt var i angrep og fant Albert Grønbæk som sto helt alene på 11 meter, og enkelt kunne plassere inn 0-2

Bortelaget fortsatte å ha initiativet i kampen

Etter 65 minutter gjorde Ranheim sitt første bytte, ut gikk Bendik Bye og inn kom Morten Gamst Pedersen. Og fem minutter senere kom Amble Haugen inn for Loholt Kristiansen.

Ranheim kom mer med i kampen, og klarte å produsere flere gode angrep etter å ha hatt mest fokus på å forsvare seg det første kvarteret.

Ranheim klarte å produsere noen sjanser på slutten av oppgjøret, blant annet hadde Gunnes en heading midt på keeper. Men Bodø/Glimt forsvarte seg godt, og Ranheim fikk ikke nettsus i dette oppgjøret.

Laget: Frenderup, Lasse Qvigstad, Sondre Langås, Christian Eggen Rismark, Erik Tønne (Brage Kvithyld 75.min), Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal( Daniel Kvande 75.min), Henrik Loholt Kristiansen( Sander Amble Haugen 70.min,) Bendik Bye (Morten Gamst Pedersen 65.min) Arne Gunnes, Simon Marklund