Ranheim - Bodø/Glimt 0-4 (0-1)

Ingen cupbombe i fjæra

Snøen dalte da oppvarminga startet, den måtte bort før kampstart. Da kampen kom i gang var det tydelig at det var to lag som begge ville score det første målet. Noe som medførte halvsjanser til begge lag de første 20 minuttene. Det var bortelaget som var nærmest å skape det helt store, men en god Frenderup i Ranheim målet leverte noen gode inngripender ved å avskjære bortelagets gjennomgruddspasninger.

Det var tydelig at begge lagene spilte rimelig lik 4-3-3.

Bortelaget fikk frispark i veldig god posisjon etter 26.min,heldigvis traff ikke Amal Pellegrino slik vi har sett han satt slike baller på bestilling i krysset tidligere.

Ranheim ble til tider satt under hardt press den første halvtimen, men spilte disiplinert bakover.

Ranheim med god frisparksjanse ti minutter før pause, men det innøvde frisparket gikk centimetere over Byes hode.

I angrepet etter scoret Pellegrino for bortelaget etter et perfekt innlegg av Vetlesen.

Tre minutter før pause kunne raskt bortelaget legge på til 2-0, men Bergs skudd ble blokkert. og lagene gikk til pause på 0-1

I det 47.min viste Bodø/Glimt hvordan det kan gjøres, Joel Mugisha skjærte inn fra høyre, og plasserte ballen utagbart for Frenderup oppe i krysset. 0-2.

Da det var spilt 67.minutter sørget Hugo Vetlesen for at det garantert ikke ble noen cupbombe i fjæra denne søndagen. Da han etter et raid på 30 meter, iskaldt plasserte ballen helt nede ved stolperota i Ranheims målet til 0-3.

Fire minutter før slutt la Fredrik Sjøvold på til 0-4 for de gule.

Laget: Frenderup, Loholt Kristiansen, Eggen Rismark (Kvande 85.min), Langås, Tønne, Reginiussen, Tromsdal, Alte, Solli (Høiseth 70.min), Bye, Gaustad (Kvithyld 85.min)