Ranheim - Brann 0-4 (0-2)

Tap mot Brann i sesongpremieren. (foto: Jørn Engberg)

Endelig var seriestarten her og på motsatt står Brann, en klubb med stolte tradisjoner. Noe som også vises på hvor mange tilskuere i rødt som har tatt turen til fjæra. 600 bergensere var på plass og lagde en fin ramme på oppgjøret.

Kampen starter med to lag som føler litt på hverandre, begge lag prioriterer  det defensive, og legger seg lavt når det andre laget har ballen. Men Brann starter tidlig å presse Ranheim høyt.  Noe som resulterer i at Ranheim må satse på å komme på  farlige overganger,

Etter 20. minutter må Ranheim gjøre kampens første bytte, da Christian Eggen Rismark må gå av banen etter en hodeskade, Sondre Langås erstatter han.

Og etter 28.minutter ligger ballen i målet til Ranheim, 0-1 etter mye klabb og babb inne i Ranheims boks.

Ranheims første klare sjanse for omgangen kom etter 42.min, etter å ha fått rullet opp et angrep til Tønne på kanten som slår inn til Marklund som headet over mål.

På overtid i første omgang doblet Brann til 0-2 etter et selvmål.

Rett etter Branns andre scoring kom Marcus Mehnert til Ranheims største sjanse for omgangen.

Når lagene kommer på banen klare for andreomgangen, fikk vi se Sander Haugen debutere for Ranheim da han erstattet Sevald Andreassen

Etter 51.min blir Brann tildelt et straffespark etter en hands av en Ranheim spiller. Og Branns straffeskytter gjør ingen feil. 0-3.

Etter 60.min erstatter  Michael Karlsen, Vegard Erlien som spiss.

I det 67.minutt kommer Ranheims hittil største sjanse for omgangen, etter å ha vunnet flere dueller utenfor Branns 16 meter, var det Marcus Mehnert som fikk skyte til slutt, men skuddet rett utenfor.

Fire minutter før full til la Brann på til 0-4 etter et fint angrep.

Kampens siste målsjanse var det Ranheim som sto for etter en dødball. Men Reginiussens stuss gikk til side for mål.

Laget: Magnus Lenes, Sevald Andreassen ( Sander Haugen 45.min) Christian Eggen Rismark ( Sondre Langås 20.min) Daniel Kvande, Adrian Bartel, Simon Marklund ( Ruben Alte 75.min), Jacob Tromsdal, Marcus Mehnert, Vegard Erlien ( Michael Karlsen 60.min) Erik Tønne.