Ranheim - Egersund 1-3 (1-0)

Ranheim burde avgjort kampen i første omgang (arkivbilde)

Ranheim valgte å gi de elleve som startet i sist kamp, ( borte mot start). Men i dag er det var det ubeseirende i årets OBOS liga,  Egersund som sto på motsatt banehalvdel på EXTRA Arena.

To angrepsvillige lag i starten av kampen, man kunne se at begge lag jaktet kampens første mål. Og etter drøye fem minutter kom Ranheim til en kjempesjanse, etter først et sterk brudd av Mogensen førte til at Hou kom til en kjempesjanse, men Egersunds keeper vartet opp med en sterk redning.

I angrepet etter, rullet Ranheim opp et angrep på høyresiden, Amble Haugen fikk lagt pasningen til tvers, der sto Hou klar med høyreslegga, og dagens første mål var et faktum. 1-0 etter snaue ti minutter.

Snaue ti minutter senere kunne Hou fort blitt tomålscorer da han kom alene med keeper etter et sugende løp, og en perfekt pasning. Men vinkelen ble litt spiss og bortelagets keeper reddet skuddet.

Ranheim fortsatte å være det mest skapende laget, og etter en drøy halvtime klarte Gaustad og ta å fange opp en pasning i forsvaret til Egersund, Gaustad avsluttet i stanga på et skudd fra 16 meter.

En veldig god omgang av Ranheim der de har produsert fire klare målsjanser første 45, men kun scoret på en av sjansene. Mens de i andre enden har hatt kontroll og ikke gitt bortelaget muligheten til å sette Vidtun Nilsen på de store prøvene.

Når andre omgang startet var det tydelig at Egersund jaktet utligning, men Ranheim sto godt defensivt, og fikk ryddet unna det som kom det første kvarteret etter hvilen. Og da det var spilt halve omgangen klarte ikke Ranheim å motstå Egersunds trykk, og på sin andre store sjanse i andre omgang, reduserte de til 1-1. Og bare fem minutter senere tok de ledelsen til 1-2. Ranheim prøvde alt for å komme tilbake med en utligning, men i stedet var det bortelaget som la på til 1-3 på en kontring. Et resultat som sto seg ut kampen. Et kampbilde som snudde totalt i andre omgang.

Laget: Vidtun Nilsen, Amble Haugen, Skuseth, Tromsdal, Tønne, Ciljan Skjelbred ( Holden 18min) ( Tørset Johnsen 67min), Emilsen, Hou, Gaustad ( Gangstad 77min), Mogensen( Bye 67min), Wenaas (Solli 45min)