Ranheim Gatelag er i gang

Nå har vi utvidet fotballtilbudet i klubben ytterligere.

Annonse:

På bildet: Fra venstre ansvarlig for Ranheim Gatelag, Ivar Sandvik, sammen med Daglig leder i Fotballstiftelsen, Arne Knoph

Ranheim har siden desember planlagt med oppstart av Gatelag i 2021. Gjennom Fotballstiftelsen, som er paraplyorganisasjonen for alle gatelagene i norske toppklubber, har vi brukt tid på å bli kjent med hvordan man best mulig bygger et bærekraftig tilbud til ei gruppe som har behov for god aktivitet som skaper flere rusfrie timer. Ambisjonen er å drive det videre med tilbud om arbeidstrening internt i klubben, praksisplasser hos bedrifter og drømmen er at det for enkelte kan ende med fast jobb til slutt. I Ranheim realiserer vi drømmer.

I dag var det oppstart og hver tirsdag og torsdag blir det trening på Extra Arena. Lunsj fra 12:00-12:30 og fotballtrening fra 12:30-14:00. Dette er et lavterskeltilbud for kvinner og menn fra 18 til 70 år, det skal ikke handle om å bli best, men gjennom å bruke kraften til Ranheim skal vi bygge et fellesskap som bidrar til glede og stolthet i hverdagen.

Vi har formalisert et samarbeid med Kirkens Bymisjon og Trondheim Kommune som skal være støttespillere inn mot aktiviteten, og vil den neste perioden også tenke større og se vårt tilbud i sammenheng med et helhetlig tilbud for denne gruppen i Trondheim. Det er logisk at det i dette for eksempel kan være et samarbeid med RBK, Frelsesarmeen og andre relevante aktører, slik at vi sikrer et best mulig tilbud som ikke konkurrerer med hverandre mtp kollisjoner på tidspunkt, man kan delta på flere aktiviteter osv.

Ranheim Gatelag er fra nå en del av Ranheim-fellesskapet som består av aktivitet fra 6 år og oppover. Vi har alle den samme drakta og den knytter oss sammen, uavhengig av ulikheter står vi sammen på veien mot å utvikle klubb og lokalsamfunn videre.

Om du ønsker å vite mer om Ranheim Gatelag eller kjenner noen som ønsker å komme i kontakt med tilbudet;

Kontakt ansvarlig for Ranheim Gatelag, Ivar Sandvik, tlf 916 87 920.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Annonse fra Obos-ligaen: