- Ranheim har imponert

Når Bodø/Glimt står på motsatt banehalvdel i kveldens kamp, er det med en gammel kjenning på sidelinja.

Annonse:

Aasmund Bjørkan trente Ranheim i 2011 og 2012 og tok foran fjoråret over hovedansvaret i Bodø/Glimt etter Jan Halvor Halvorsen.

- Jeg var her som assistent i 2013 med Glimt, så gjensynet blir ikke så veldig spesielt men det er alltid hyggelig å komme tilbake til fjæra. Jeg har ikke fulgt så godt med på Ranheim etter at jeg dro, men jeg går ut i fra at klubben fortsatt er fylt med flotte og hyggelige folk som virkelig bryr seg om Ranheim og trøndersk fotball, sier Bjørkan.

Med Bjørkan som hovedtrener fikk Ranheim med seg en 4. plass i 2011 og 7. plass i 2012. Bjørkan forteller at han bare gode minner fra tiden i Ranheim. - Jeg lærte masse og fikk jobbe med flinke og herlige folk. Jeg setter i det hele tatt stor pris på Ranheim som klubb og konsept, og synes at det er kjempeartig at dere gjør det så bra. Ikke minst fordi mange av spillerne som er i Ranheim nå, jo er spillere som var der og på tur opp når jeg var i klubben.

Bodø/Glimt topper OBOS-ligaen før søndagens runde, og hadde før sesongen satt seg som mål å rykke opp tilbake til Eliteserien. - Sportslig sett synes jeg at også Ranheim har virkelig imponert i år, og jeg har god tro på at dere kan rykke opp i år. Forhåpentligvis sammen med Bodø/Glimt, sier Bjørkan.

Annonse fra Obos-ligaen: