Ranheim - Hødd 0-0 (0-0)

Målløs serieavslutning

Annonse:

Det var bortelaget som kom til kampens første sjanse, da var det spilt kun 4 minutter og en Hødd spiller fikk skyte fritt fra 20 meter, skuddet gikk i tverrliggeren og returen havnet hos bortelaget på fem meter, men Magnus Lenes vartet opp med en dobbelredning.

Ranheim med en helt ny komponert midtbanetrio med Holden, Gamsten og Tromsdal til dette oppgjøret. Da det var spilt et drøyt kvarter, kom bortelaget til nok en stor sjanse, men alene mot Lenes var det Lenes som reddet forsøket.

Bare minuttet senere kom Ranheim til sin første sjanse for omgangen. Et innlegg på bakerste fra Gangstad til Gunnes, som ikke fikk headingen på mål. 

Da det gjenstod et ti minutter av omgangen, kom Gangstad til en god mulighet, men Hødds keeper fikk akkurat slått avslutningen til corner.

Ranheim gjorde ingen bytter i pausen.

Da det gjenstod en drøy halvtime av kampen gjorde Ranheim et trippelbytte. Inn kom Alte, Solli og Prestmo. ut gikk Tromsdal, Holden og Gauseth

Det var tydelig at Hødd var avhengig av poeng for å slippe kvalikk, og de hadde sjansene, men enten var treverket i veien, eller så sto Lenes der avslutningen kom.

Da det gjenstod 20 minutter av ordinær spilletid, gjorde Ranheim årets siste bytte, inn kom Bolkan Nordli og erstattet Gunnes. 

Men det endte 0-0 i en fartsfylt kamp.

.

Laget: Lenes, Rismark Eggen, Skuseth, Amble Haugen, Gangstad, Holden ( Alte 56 min) Gamst Pedersen, Tromsdal ( Prestmo 56 min), Wenaas, Gunnes ( Bolkan Nordli 72.min), Gauseth ( Solli 56 min)

Annonse fra Obos-ligaen: