Ranheim - Jerv 4-2 (1-2)

Utrolig opphenting i fjæra (Foto: Daniel Adams)

En typisk høstdag i fjæra med litt regn og vind, ja litt ruskete vær Ranheim - Jerv, skulle møtes til en viktig kamp i OBOS ligaen. Kåre Ingebrigtsen valgte å gjøre flere endringer på laget, og bytte spillestil til 4-5-1 .

Og kampen startet med et brak, allerede etter 4 minutter fikk Gamsten stjernetreff fra 20 meter, ballen gikk som et prosjektil nede til venstre for keeper og 1-0. Jerv svarte med å gå direkte i angrep og utligne til 1-1. Resten av omgangen var det stillingskrig til tider, men det var bortelaget som kom til de største sjansene. Blant annet en dobbeltsjanse som først ble reddet på Ranheim streken, returen gikk i stanga. Ranheim sleit med å komme til de store sjansene. Og tre minutter før pausen, fikk Jerv drømmetreff fra 20 meter, og ballen gikk i krysset, og Jerv hadde snudd kampen. Ranheims største sjanse før pause, var det siste som skjedde i omgangen, på overtid fikk Alte ballen på bakerste stolpe, men skuddet gikk over bortelagets mål.

Når lagene kom på banen klare for andre omgang, var det en helt annen utgave av Ranheim, kontra i første omgang. Men de sleit med å produsere de helt store målsjansene, helt til Skuseth bommet på omtrent åpent mål etter et drøyt kvarter på en retur etter en dødball.

Vi måtte vente helt til det var igjen et drøyt kvarter av omgangen før 2-2 satt, og det var Christan Eggen Rismark som sørget for balanse i regnskapet. Og da det var igjen to minutter av ordinær tid, fikk vi sett litt magi av Ruben Alte da han etter et dribleraid la ballen i langhjørnet, fra meget spiss vinkel. 3-2 og opphentingen var et faktum. Bare minuttet senere, kom Hou og Gaustad på ei kontring, Hou spilte ballen perfekt, og Gauseth kunne legge på til 4-2. Noe som ble sluttresultatet.

Laget: Magnus Lenes, Lasse Qvigstad, Nikolai Skuseth, Christian Eggen Rismark, Sander Haugen (Dennis Gaustad 68), Ruben Alte( Jacob Tromsdal 90 min) YoungYoung Hou, Mathias Emilsen( Sivert Solli 45 min), Morten Gamst Pedersen, Håkon Gangstad , Arne Gunnes( Bendik Bye 68 min).