Ranheim - KFUM 4-2 (2-0)

To på rad! (Foto: Barbro Borthen)

26 grader og solsteik i fjæra, altså en perfekt dag for fotball når lagene gikk i garderoben et kvarter før kampstart for å ta den siste praten før alvoret braker løs..

KFUM er OBOS-ligaens formlag, og har 9 seire på de 10 siste kampene. Altså de er ikke umulige å slå, men da må Ranheim være på sitt beste om det skulle bli med poeng fra dette oppgjøret.

Og kampen hadde vart i tre minutter, da Sivert Solli fikk med seg ballen alene med keeper, etter en forsvarsfeil av KFUM. Solli var iskald alene med keeper, og rundet han før han satte inn 1-0 til Ranheim.

Den første halvdelen av første omgang var det bortelaget som jaget utligning, og var mye på Ranheims banehalvdel. Men det var Ranheim som hadde den største sjansen etter en knapp halvtime. På en overgang og ballen endte i føttene til Alte, som skøyt fra 16 meter, men keeper fikk reddet forsøket.

Da det var igjen ti minutter av omgangen, snappet Frenderup opp en ball, han så at Tønne hadde startet løpet og spilte en perfekt 70 meterspasning, Tønne var smart og så at keeper var på vei ur mot han, så fra 16 meter headet han inn 2-0, assist av Frenderup.

Skeid hadde sine muligheter før hvilen de også, men et godt defensivt Ranheim ofret seg for hverandre og blokkerte skudd som om de skulle være hockeyspillere på Skeids skudd inne i Ranheim boksen.

Det siste som skjedde før lagene gikk til pause, var at Christian Eggen Rismark headet en corner i tverrliggeren.

Og når andre omgang startet, tok det tre minutter før Eggen Rismark headet inn 3-0 på en corner. Og to minutter senere, var en KFUM spiller uheldig, og spilte tilbake til keeper, som var litt feil posisjonert, og tilbakespillet gikk inn, altså 4-0 ved et selvmål.

Da det var spilt ca en halvtime av andre omgang fikk KFUM en redusering, noe som ga blod på tann, og de jaktet flere reduseringer. Men Ranheim forsvarte seg bra. Og da det var igjen fem minutter av ordinær tid fikk bortelaget frispark i god innleggs possisjon, ballen ble kriget i mål til 4-2. Dette førte til at KFUM satte inn alt i en sluttspurt, men Ranheim forsvarte seg godt, og tok sin andre seier siden på rad.

Laget: Nicklas Frenderup, Lasse Qvigstad, Nikolai Skuseth, Sander Haugen, Mads Reginiussen, Mathias Emilsen, Ruben Alte, Sivert Solli, Arne Gunnes, Erik Tønne

Nå ser vi frem mot onsdagens kamp mot Skeid, og neste Start neste søndag hjemme på EXTRA Arena igjen. Billetter kjøpes her.