Ranheim Kick off i Fabrikken

Fredag 29. mars inviterer vi til årets Kick Off – I hjertet av Ranheim. (Foto: Ranheim P&B, Jørn Engberg og Sverresborg Museum)

Annonse:

Hvis du enda ikke har gjort det, kan du allerede nå sette av fredag 29. mars!! Gratis familiearrangement for alle. 

Det er en glede å kunne invitere til årets Kick Off, på selveste Ranheim Fabrikker. Nærmere bestemt i den gamle "Sekke- avdelingen" helt vest i fabrikkenområdet.

Arrangementet begynner 18:30 og varer frem til 21:00. Det blir selvfølgelig underholdning, musikk, aktiviteter, gratis hamburger, spillerpresentasjoner og mye annen moro. Og best av alt, helt gratis.

Kick off - Program

  • Aktiviteter for barn, unge og voksne

  • Musikk med "Ranheim", "Jesse" og Terje Walther

  • Underholdning

  • Spillerpresentasjon

  • Salg av supportereffekter

  • Gratis burger fra Kompis

Til slutt i arrangementet viser vi den mye omtalte filmen «Togrøvere», har ekslusiv visning på Ranheim denne kvelden. Filmen er laget av Ranheimsgutten Martin Walther, og handler om «Ranheimsgjengen», som på 90-tallet ble aktive togrøvere.

Filmens alvorlige undertone, gjør filmen vises til slutt i arrangementet, og har aldersgrense 12 år. 

Det vil si at arrangementet er åpent for alle frem til ca. 20.30. Men vi anbefaler barn under 12 år, å se filmen i følge med voksen.

Gratis billetter til arrangementet hentes ut her

Praktisk informasjon

Arrangementet vil foregå i de gamle lokalene til «Sekken», og ankomsten vil være via hovedinngangen, og innkjøringen til parkeringsplassen ved Papirfabrikken.

Det vil være parkeringsplasser ved papirfabrikken. Om det skulle bli fullt, anbefaler vi parkeringsplassen ved friidrettshallen og idrettsanlegget. 

Billettene er gratis, men det er begrenset antall. Du kan hente ut din billett ved å trykke her.

Eventuelle spørsmål rettes til Stina på mail.

Annonse fra Obos-ligaen: