Ranheim - Kongsvinger 4-1

I sommersola på Steinmoegga møttes Ranheim og Kongsvinger «på halvveien*» til treningskamp tirsdag ettermiddag.

(*3 og en halv time i buss for Kongsvinger mot Ranheims 2 timer og 40 minutter fra Ranheimsfjæra)

Knapt 9 minutter var spilt da Ole Sæter var helt fri og stormet mot mål, før han var én-mot-én med keeper sentret han likeså greit til Tønne som satte inn 1-0.

Kun 30 sekunder senere var det Kongsvinger som var frempå og fikk straffespark. Det ekspederte Adem Guven i mål. Ranheim skulle allikevel ta tilbake ledelse få minutter etter.

Denne gang var det Erlien som ble spilt igjennom av Sørløkk og dro seg innover i feltet. Ut på hjørnet av femmeteren fant han Adria Mateo Lopez som banket ballen i mål.

Etter dette bølget spillet mye frem og tilbake uten de store målsjansene til noen av lagene. Etter 45 minutter og to drikkepauser tok lagene pause på stillingen 2-1.

Andre omgangs forsøkte mulighet fikk rødtrøyenes Pålerud i den 55. spilleminutt da han mottok ballen på sekstenmeterstreken og banket til på halvspretten, men ballen gikk over målet til Lenes.

Like etter kom Kongsvinger i stor fart med fine kombinasjoner mellom Lie og Guven, men avslutningen gikk like til side for mål. I denne perioden var det ingen tvil om at det var de rødkledde som hadde initiativet i kampen.

Drikkepausen som fulgte så ut til å hjelpe for Ranheims del. To gode Ranheimssjanser fulgte etter den korte hvilen, før Erlien kom stormende på overgang. Vingen ga ballen videre til Solli på høyrekant som slo inn lavt mot Tønne bakre stolpe. Før ballen nådde sistnevnte var et KIL-bein borti ballen og ballen trillet i nettet.

Nå hadde kampen åpnet seg mer for våre raske vinger. 81 minutter var spilt da Sivert Solli løp inn i feltet med ballen, slo på bakre til Sondre Langås som vippet den inn i midten til Sollie-Rønning som på volley satte inn 4-1.

En underholdende fotballkamp som åpnet forrykende med tre tidlige mål. Kongsvinger hadde flere muligheter til å utligne etter pause, men i stedet var det Ranheim som økte ledelsen to ganger.

Om en og en halv måned ser vi Kongsvinger igjen når de kommer til EXTRA Arena 31. juli.