Ranheim-legender på kamp

Mandag før kampen mot Stabæk var flere tidligere spillere invitert på VIP-seksjonen for første, men ikke siste gang.

Annonse:

Man kunne enkelt satt opp en slagkraftig ellever som hadde hevdet seg meget godt, om alle spilte i samme tidsperiode. Over 3000 kamper for Ranheim enten i OBOS-ligaen eller Eliteserien til sammen av de oppmøtte.

Det var to keepere på plass; Andreas Lindberg som var meget delaktig da Ranheim rykket opp til OBOS-ligaen i 2009. Den svenske målvakten spilte i Ranheim frem til 2011, pluss et comback-år i 2015. Even Barli, Lindbergs arvtaker, var lagets ubestridte førstevalg mellom stengene fra 2012 til han la opp etter 2020-sesongen.

Det var to sidebacker på plass; Ole Kristian Kråkmo og Nicholas Lyngmo. Som stoppere var Karl Morten Eek og Ivar Sandvik representert, mens Are Tronseth ikke var mange meterne unna han heller som assitent for dagens Ranheim-lag. Av midtbanespillerne var Thomas Rønning, Eirik Valla Dønnem og Magnus Blakstad på plass. Markedssjef og tidligere Ranheim-spiller, Peder Winsnes, stakk også innom for å slå av en prat med gamle lagkamerater.

Av angriperne fant vi Geir Holte og selvfølgelig Robert Stene. Sistnevnte har fått ansvaret for å invitere tidligere spillere på kamp framover.

I støtteapparatet var materialforvalter Gunnar Guldberg (88 år), trener Svein Maalen, assistent Ståle Bratseth, og manager Stig Winsnes.

Det var meget god stemning rundt de to bordene før kamp, og praten gikk løst. Man man kunne lett se at dette var en gjeng som ikke hadde møttes på en stund og var glade for å møtes igjen.

Robert Stene forklarer at meningen med å invitere tidligere spillere på kamp er for å vise spillerne hvordan klubben er nå, kontra bare for få år siden. Mye har skjedd med klubben de siste årene, og da er det spesielt hyggelig å invitere og hylle personer som har vært med å bidratt for klubben på veien dit Ranheim er i dag. Og det er jo spesielt bra om flere av de får lyst til å følge klubben litt tettere fremover. Det blir ikke hver kamp, men en kamp av og til, sier Robert Stene om ordningen.

Tidligere høyreback Ole Kristian Kråkmo sa dette om hvordan det var å være på kamp på EXTRA Arena igjen;

- Det var veldig hyggelig å møte gamle kamerater og mimre litt. Det er stort av klubben å invitere inn oss gamle travere. Samtidig er det fint å se så mye kjentfolk med gamle vakter, oppmenn, trenere, supportere og andre frivillige som var der når vi var aktive. Artig også å se hvordan klubben har utviklet seg og blitt profesjonalisert, men samtidig bevart sjarmen. Så må man ta med seg den lovende 1. omgangen og bygge videre på. Da kan det bli artig å være supporter i fjæra videre i sesongen. Vi gleder oss til neste match. Det fristet til gjentakelse, sier Kråkmo.

Neste hjemmekamp for Ranheim er mandag 23. mai. Da er Start motstander. Vi ønsker både tidligere spillere og ikke minst deg velkommen til EXTRA Arena. Billetter til kampen kan du kjøpe her.

Annonse fra Obos-ligaen: