Ranheim - Levanger 3-2

Ranheim vant nok en gang over Levanger i treningskampen.

Ranheim startet best i treningskampen mot OBOS-laget Levanger. Ranheim hadde mest ball, og kom ofte rundt på kant uten å skape de største farligheter. Etter 13 minutter skulle den første, skikkelige sjansen komme. Witry får ladet sin høyreslegge like utenfor 16-meteren, og lot ikke sjansen gå fra seg. Han banket til, og ballen smalt i nærmest hjørnet bak Faye Lund i Levangerburet. Like etter kom Ranheim rundt på sin høyreside. Et godt innlegg blir slått på første stolpe, som Reginiussen får hodet på, dessverre like til side for mål.

De neste 15 minuttene kom Levanger litt mer med, men Ranheim dominerte fortsatt kampen, og utnyttet det til det fulle etter halvtimen. Ranheim kombinerte seg fint frem, og kom til slutt fri på venstresiden. Der stod Erik Tønne klar, og slo den på først berøring til Løkberg, som sikkert satt ballen i mål til 2-0.

Ranheim hadde ingen grunn til å hvile på laubæra, for Leveganer var kjapp med å redusere. Levanger spilte enkelt av Ranheimpresset, og kom seg gjennom på høyresiden. Inne i boks ventet Vegard Voll, som stanget ballen, umarkert, bak Lenes i Ranheimburet. Like etter satt en Levangerspiller ballen i mål, men den ble avvinket for offside.

Ranheim fortsatte i samme spor etter reduseringen, og trykket på videre. Noen lekre kombinasjonsspill, og gode avslutninger på mål. Nærmest var Kvande like før pause når han stanget en ball i tverrliggeren etter corner. Det ble ingen flere scoringer i 1.omgang, og det stod 2-1 til pause.

2.omgang

Ranheim startet med mye ball, og hadde gode tendenser. Utoer omgangen så det ut som Ranheimsgutta ble mer passivet i presset, og lå mer etablert. Det gav ingen positiv effekt. Etter snaue 20 minutter av 2.omgang truet Levanger Ranheim, men en Lenes i fullstrekk avverget til corner. På den påfølgende corneren havner ballen rett i bena til Jo Sondre Aas, som utlignet til 2-2.

Like etter er Ranheim frempå. De kombinerer seg ut på høyrekanten, og kommer ned til dødlinja. Reginiussen finner Sørløkk ledig feltet, som smeller den på keeper. På returen kaster han hodet frem, og får en støvel i hodet, som resulterer i straffespark. Den tar Karlsen, og gir Ranheim på ny ledelse, 3-2.

Det skjedde ikke så mye mer i kampen etter scoringen til Michael Karlsen og Ranheim vant til slutt 3-2.

Kampfakta:

Ranheim 3-2 (2-1): Witry (13’), Løkberg (31’), Karlsen (72’) – Vegard Voll (35’) og Jo Sondre Aas (67’)

Gult kort: Sørløkk (75’)