Ranheim - Moss 2-1 (1-1)

Seier mot Moss i en spennende kamp.

Det hadde ikke gått mange minuttene av oppgjøret mellom Ranheim og Moss før Ranheim dundret i angrep, noe de skulle få belønning for allerede etter fem minutter spill. Da ble Tønne felt inne i Moss sekstenmeter, og dommeren pekte resolutt på straffemerket. Fra 11 meter satte Bendik Bye inn sin fjerde scoring for sesongen, og gikk dermed til topps på Ranheims toppscorerliste for sesongen.

Bare minutter etter 1-0 scoringen kom Arne Gunnes til en meget god skuddmulighet fra sekstenmeteren. Dessverre gikk skuddet rett utenfor målet til en utspilt Moss-keeper.

Ranheim dominerte banespillet den første halvtimen av kampen, men etter 32 minutter utlignet Moss og vi var like langt.

Moss fikk en energibombe etter utligningen, og kun marginer gjorde at de ikke fikk sitt andre mål for omgangen da det var igjen fem minutter av ordinær tid. Men Ranheim klarte å holde unna, og gikk til pause på 1-1.

I pausen valgte Ranheim å gjøre et bytte. Ut gikk Brage Kvithyld og inn kom Simon Marklund. Noe som i betydde at Erik Tønne gikk ned på venstreback etter å ha startet kampen som ving. Marklund tok venstrevingen.

I starten av andre omgang svingte kampen, men det var bortelaget som kom til omgangens første sjanser. Heldigvis reddet Nicklas Frenderup oss fra baklengs på begge forsøkene fra Moss.

Da det gjenstod et kvarter av ordinær spilletid fikk Ranheim rullet opp et angrep som skulle ende hos Bye som fra litt skrå vinkel kom alene med keeper, men Moss' sisteskanse fikk en fikk fot på avslutningen og ballen gikk til corner.

To minutter etter "Gamsten" entret banen, førte han Ranheim opp i 2-1 ledelse med et perfekt hodestøt på innlegget fra Tønne.

Like før full tid fikk Moss straffespark, etter en hands fra Langås. Han fikk sitt andre gule og marsjordre av dommeren som var sikker i sin sak. Først reddet Frenderup straffesparket, før han også var fremme og avverget returen. Moss beleiret Ranheims sekstenmeter på overtiden, men Ranheim holdt de fra de store sjansene. Dermed kunne Ranheims spillere, trenere og de 1692 fremmøtte på EXTRA Arena slippe jubelen løs.

Neste kamp er på onsdag kl.18.00. Da får vi Bodø/Glimt til cupfest her på EXTRA Arena. Vi ser frem storkampen, og gleder oss til å se deg her igjen. Billetter til kampen kjøper du i denne linken.

Laget: Frenderup, Loholt Kristiansen (Haugen 67.min), Langås, Eggen Rismark, Kvithyld (Marklund 45.min), Reginiussen, Tromsdal, Alte, Tønne, Gunnes, Bye (Gamst Pedersen 80.min)