Ranheim - Raufoss 1-3 (0-2)

Surt hjemmetap (Foto: Barbro Borthen)

Ranheims første hjemmekamp for sesongen med flomlys og kampstart 19.00 laget en perfekt ramme for at det skulle bli en artig kamp.

Bortelaget kom til en sjanse etter allerede to minutter, etter en misforståelse i Ranheim forsvaret. Heldigvis sett med blå øyne hadde ikke Raufoss noen spillere inne i Ranheims boks når ballen trillet forbi et åpent mål. Ranheim tok tak etter den brå starten, og hadde tre gode skuddmuligheter fra relativt langt hold som alle gikk over mål.

Da det var spilt tolv minutter trodde hele stadion Ranheim skulle ta ledelsen. Arne Gunnes dempet ballen inne i Raufoss 16 meter, skuddet gikk dessverre på feil side av stolpen. Bare to minutter senere var Raufoss på en overgang som førte til at Frenderup måtte ut og levere en god redning.

Altså en underholdende start på kampen. Ranheim forsatte å spille sitt spill, og burde ha scoret etter tre store sjanser før det var spilt en halv omgang. I stedet var det Raufoss som tok ledelsen etter en feil i Ranheim forsvaret. Og bare minutter senere laget trønderen Helmersen 0-2 etter å ha snappet opp et tilbakespill.

Etter å ha vært det klart beste laget i førsteomgang spillemessig i første omgang, føltes det som Ranheim hadde gitt bort to mål før lagene tok pause.

Da det var spilt et kvarter av andreomgang, gikk Raufoss opp til 0-3, og Ranheim måtte nå ha en skikkelig sluttspurt om det ikke skulle bli tap.

Ranheim fortsatte å prøve, men ballen ville ikke i mål for Ranheim denne fredagskvelden, før Vetle Wenaas scoret 1-3 målet på overtid. Hans første scoring i den blå Ranheims drakten. Et resultat som sto seg ut kampen.

Laget. Nicklas Frenderup, Lasse Qvigstad, Nikolai Skuseth, Brage Kvithyld ( Christian Eggen Rismark 45 min), Sander Haugen, Oliver Holden ( Sigurd Prestmo 85 min), Mathias Emilsen, Ruben Alte, Sivert Solli( Dennis Gaustad 65 min), Arne Gunnes (Bendik Bye 73 min), Erik Tønne( Vetle Wenaas 73 min)