Ranheim - Raufoss 3-2 (1-0)

Deilig med seier i fjæra igjen (foto: Jørn Engberg)

To lag som begge har slitt andre halvdel av årets sesong møtes til en åpen kamp, der begge lag helt sikkert vil avslutte sesongen med stil. Ranheim har vel også teoretisk mulighet til kvalifisering med seier i årets siste hjemmekamp.

Ranheim starter kampen bra det første kvarteret, men manglet den nest siste pasningen for å skape den helt store målsjansen. Den kom tre minutter senere da Høiseth spilte inn til Mehnert som fra fem meter fyrte av rett på Lauvli i Raufoss buret. Tre minutter etter det, kom Mehnert alene med Lauvli fra skrå vinkel, og skuddet gikk i nettvegen.

Omgangens hittil største målsjanse kom da det var spilt en drøy halvtime, Simon Marklund dro seg inn i boksen og prøvde å curle ballen i langhjørnet, men skuddet gikk til side for mål. I denne perioden var Ranheim gode, og etter 35.min var Erlien på riktig plass til riktig tid, og kunne sette inn egen retur fra keeper til 1-0.

Raufoss ville tydeligvis ikke gå til pause på stillingen 1-0, og prøvde en sluttspurt etter Erliens mål, men Ranheim klarte å rydde unna det som kom og gikk i garderoben med 1-0 ledelse.

Etter lagene kom ut klare for andreomgang, var det gått et minutt av spillet før Ranheim fikk ei kontring, Erlien førte ballen opp for så å kombinerte med Marklund, fikk den tilbake og satte inn sin andre scoring for dagen.

Da det var spilt i 51.min fikk Raufoss corner, noe som førte til redusering til 2-1.

Etter Raufoss redusering hadde Ranheim flere muligheter til å score flere mål, men sjansene ble dessverre brent. og Raufoss utlignet til 2-2 i det 75.min. Etter et meget godt innlegg, med påfølgende sterk heading.

Da det står 78.min på tavlen ble Alte revet ned i en duell i feltet, og Ranheim fikk straffespark. Mehnert var iskald fra 11 meter, og førte Ranheim tilbake i ledelsen.

Fire minutter før full tid, ble Raufoss redusert til 10.mann, da laget fikk en spiller utvist.

Og Ranheim vinner sin siste hjemmekamp for sesongen 3-2.

Laget: Magnus Lenes, Sivert Solli, Sondre Langås, Brage Kvithyld,- Ruben Alte( Michael Karlsen 90.min, Henrik Christiansen, Simon Marklund( Christian Eggen Rismark 76.min),- Marcus Mehnert, Vegard Erlien, Magnus Høiseth( Jacob Tromsdal 62.min)