Ranheim - Rosenborg 3-0 (1-0)

Ranheim med solid seier i treningskamp på EXTRA Arena (arkivfoto Jørn Engberg)

Annonse:


Kampen startet med at begge lag skulle spille seg ut bakfra. Noe som førte til lite målsjanser det første kvarteret, men etter 17 minutter kom Ranheim på en overgang det var Tønne som til slutt jeg fant Mehnert på bakre stolpe, dessverre gikk avslutningen rett utenfor Rosenborg mål.

Den neste sjansen Ranheim slo for var igjen en kombinasjon mellom Tønne og Mehnert, dessverre gikk avslutningen på volley fra Mehnert til side for stolpen 

I 2022 er vi sammen om Ranheim. Kjøp sesongkort her

Også Marklund kom til en god sjanse etter 30.min da han fikk skyte upresset fra 16 meter.

Etter 38 min tok kaptein Mads Reginiussen saken i egne hender, og hamret inn en ball fra 16 meter i vinkelen. Et resultat som sto seg til pause.

Når lagene kom på banen for andreomgang hadde Ranheim byttet fem spillere,  likevel klarte Ranheim å fortsette å ha kontroll bakover, og de gangene det glapp vartet lenes opp med to matchvinner redninger. 

Og etter 57 min la Ranheim på til 2-0 etter et glimrende gjennomspill i bakrom fra Reginiussen til Tønne som fikk en perfekt førstetouch og fikk en meget god vinkel så han kunne sette ballen sikkert i langhjøret. 

Og det var enda ikke slutt med gode prestasjoner for Ranheim for dagen. Da det var spilt i 70 min. Fikk Karlsen en fin pasning inne i boksen, han flikket den videre til Alte som hamret den i krysset. En perfekt avslutning.

I 2022 er vi sammen om Ranheim. Kjøp sesongkort her

Laget: Fendrup( Lenes 45.min) Andreassen (Solli 60) Langås ( Tromsdal 45.min) , Eggen Rismark, Bartel, Marklund(Alte 45.min) Tromsdal ( Loholt Christiansen 45.min) Reginiussen, Tønne, Menhert ( Karlsen 45.min) Solli ( Høiseth 45.min)

Annonse fra Obos-ligaen: