Ranheim Royals feiret 25 år!

Under gårsdagens seriekamp mot Åsane ble Ranheim Royals hedret for 25-årsjubileet sitt. Ruben, Christian, Daniel, Marcus, Sondre, Jakob, Magnus, Sevald og Jonas deltok på deler av feiringen etter kampen.

Annonse:

Ranheim Royals er et tilrettelagt fotballag som ble etablert i 1997, og en viktig del av Ranheim Fotball-familien. Laget praktiserer på eksemplarisk vis de grunnverdiene som Ranheim Fotball står for, nemlig «Glede,fellesskap og utvikling».

Pål Kristensen (tv.) laget ildsjel, grunnlegger og far.
Pål Kristensen (tv.) laget ildsjel, grunnlegger og far.

Pål Kristensen har vært lagets ildsjel, grunnlegger og far. Han var den som startet opp Ranheim Royals. Han var både lagets leder - trener - og administrator gjennom hele 19 år. Pål - vi hyller deg for alt du har gjort og betydd for Royals, men også for hele Ranheim. Tusen takk! 

Da Pål ga seg, overtok Unn Tove Langlo Wågbø og Jon Arne Leistad stafettpinnen og driftet laget videre. Flere trenere har vært innom, og de siste 5 årene har laget blitt ledet av hovedtrener Daniel Skotvoll.

Laget består i dag av 25 fotballglade spillere, fra 11 år og oppover.

For Ranheim Royals handler det om å skape de beste rammene for utøverne på trening og i kamp, der absolutt alle skal ha mulighet til å mestre, der Fair Play er i fokus og der man legger til rette for de gode fotballopplevelsene.

Ranheim Royals er ikke bare et fotballag, men også blitt et begrep og et tydelig eksempel på hva fotball faktisk handler om.  En fantastisk spillergruppe med et herlig engasjement som virkelig oser av ekte idrettsglede! For Royals handler ikke tilrettelagt om utviklingshemming, men om utviklingsfremming!

Gratulerer så mye med 25 år, Ranheim Royal

IMG_0858-Ranheim-Royals-25-årsjubileum.jpg
Stolte spillere på Ranheim Royals blir hedret under pausen i Obosligakampen Ranheim-Åsane

 

Annonse fra Obos-ligaen: