Ranheim - Sandefjord 2-2 (1-2)

Mye positivt i dagens treningskamp

Kampen startet jevnt, men det var Sandefjord som tidlig tok ledelsen i kampen, allerede etter fire minutter scoret eliteserielaget. Ranheim løftet seg etter målet imot, og tok mer kontroll over kampen. Ranheim skapte muligheter før hvilen, men finsiktet på avslutningene satt ikke, Ranheim hadde mest ball, og da det var spilt 35 min, og litt mot spillets gang doblet Sandefjord ledelsen sin, etter en dårlig klarering av Ranheim.

Fem minutter før pause fikk Ranheim straffespark, som Bendik Bye brente. Bare minuttet etter straffesparket, gikk Hou Yongyong på et glimrende løp i bakrom, og lobbet ballen elegant over en keeper som var på vei ut mot han. Ranheim i sine nye gule bortedrakter gikk til pause på stillingen 1-2.

Da dommeren blåste igang andreomgang, hadde Ranheim gjort to bytter  i forsvaret inn kom Sander Haugen for Lasse Qvigstad og Jakob Tromsdal for Philip Slørdahl. Ranheim startet omgangen bra, og allerede etter 6 minutter utlignet vi etter en gjenvinning høyt på Sandefjords banehalvdel, det var Vetle Wenaas som satte inn scoringen. Etter dette var det stort sett Ranheim som kjørte kampen. De skapte flere store sjanser, og burde fått inn et tredje mål for dagen, men det ville seg ikke. Og Defensivt var det stort sett bra. Alt i alt en bra forestilling av Ranheim i dagens treningskamp.

Laget som startet: Nilsen, Qvigstad, Skuseth, Kvithyld, Skjelbred, Emilsen, Hou, Solli, Bye, Wenaas

Inn kom: Amble Haugen, Gaustad, Tromsdal, Tønne, Prestmo, Tørset Johnsen, Kolstad,