Ranheim søker keepertrener til vårt a-lag

Brenner du for å realisere egne og andres drømmer?

Annonse:

Ranheim IL Fotball Topp er en del av Norsk Toppfotball og spiller i Obos-ligaen. Vi er klubben som realiserer drømmen om toppfotball for trøndere, både spillere, trenere, støttefunksjoner og ledere. Du må finne energi i vår visjon ‘Vi realiserer drømmer’ og se deg selv som en viktig ressurs på veien mot at nye drømmer skal realiseres. 

Våre verdier er lidenskap, utvikling og fellesskap. Vår kultur bygges gjennom mennesker i hverdagen. Med lidenskap søker vi deg som er engasjert, entusiastisk og som ser muligheter og sterkt ønsker å bidra til å løfte Ranheim videre. Vi ser etter deg som er ekstremt opptatt av utvikling, er nysgjerrig, som finner læring i alt og som tenker at det kan være detaljer som kan gi oss litt ekstra i morgen. I Ranheim skal vi utvikle mennesker og kollektiv innenfor klubbens strategi og rammebetingelser. I et sterkt fellesskap har vi en høy standard for kvalitet, og kollektivet er viktigere enn individene. Vi vil ha deg som aktivt bidrar til å fylle på med kompetanse, energi, humør, empati og et sterkt ønske om å bidra til at de rundt deg lykkes.

Dine arbeidsoppgaver:

Du vil inngå i vårt trenerteam på a-laget vårt. Der vil du få ansvar for å lage treningsplaner for våre keepere og eventuelle hospitanter. Dette skal skje i samråd med vår hovedtrener slik at planleggingen blir koordinert med laget. I tillegg:

  • Sammen med hver keeper lage individuelle utviklingsplaner som viser hvordan de skal utvikle seg videre.
  • Delta på a – lagets fellestreninger.
  • Delta i kampgjennomføring for a-laget.

Du vil rapportere til hovedtrener og daglig leder i klubben.

Utdanning:

Det er ønskelig med UEFA A – lisens for keepertrenere. UEFA B pluss relevant erfaring er et krav.

Kunnskaper om data for å dokumentere treningsplanlegging er et krav, og for å gjennomføre analyser med keepere.

Vi ønsker oss en ansvarlig, selvstendig og relasjonelt sterk keepertrener.

Stillingsstørrelse er 50%.

Søknad sendes til Ivar A. Sandvik, [email protected]

Søknadsfrist er 12.januar 2022.

Annonse fra Obos-ligaen: