Ranheim - Start 2-2 (0-0)

Overtidsdrama i fjæra da Ranheim sikret ett poeng. (Foto: Jørn Engberg)

Omtrent foran fullsatt tribune ble kaptein Mads Reginiussen hyllet for sin 350 kamp i den blå drakten. Mye folk også på bortetribunen la perfekte rammer rundt oppgjøret før matchen var i gang.

Stillingskrig mellom to angrepsvillige lag i åpningen. Start hadde et par halvsjanser, før Ranheim var farlige på spesielt overganger tre angrep på rad. Så etter 13.minutter fikk Start kampens foreløpige største mulighet, etter frispark fra 17 meter med skikkelig medvind. Forsøket var bra, men Lenes reddet skuddforsøket.

Ranheim med en stor sjanse tre minutter senere. På elegant vis ble Mehnert spilt gjennom i bakrom, men i det han skulle skyte fikk en Start spiller blokkert forsøket.

Etter halvspilt omgang var Ranheim kun en kjemperedning av Start keeper Mark Jensen unna å ta ledelsen. Og kun tre minutter senere produserte Ranheim nok en stor målsjanse.

Men lagene gikk til pause på stillingen 0-0,

Ranheim gjorde ingen endringer på laget som entret gresset for de avgjørende 45 minuttene i oppgjøret.

Bare minutter etter omgangen startet var det kun metallet som hindret Start i å ta ledelsen. Dette etter en overgang hvor tribunen ropte etter frispark.

Ranheim fortsatte å produsere sjanser etter pause, og etter 58 min, ble en heading av Erlien på en retur inne i feltet.

Etter 62 minutter ble ballen slått inn i boksen til Ranheim. Braut Brunes tok den ned og gjorde 0-1 til Start. Etter 70 minutter doblet Start ledelsen sin etter en overgang der de kom to mot en og keeper, og Braut Brunes kunne enkelt sette inn sitt andre for kvelden

Ranheim fortsatte å kjempe, og etter 78.min ble Sivert Solli tatt inne i boksen, og straffespark til de blå. Marcus Mehnert var iskald fra 11 meter, og 1-2 på resultattavla lå alt til rette for en skikkelig sluttspurt.

Det ønsket selvsagt ikke Start og prøve å ta drepe kampen med å ta seg god tid i hver anledning. Men på overtid av overtiden ble Mads Reginiussen felt på 17 meter. Eirik Tønne gjorde seg klar men traff muren på første forsøk. Tønne plukket opp egen retur, og banken til på direkten. 2-2 var et faktum i siste sekund!

Lag: Magnus Lenes, Sivert Solli, Sondre Langås, Adrian Bartel (Simon Marklund 67.min), Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal (Magnus Høiseth 87'), Henrik Loholt Kristiansen (Ruben Alte 67.min), Marcus Mehnert, Vegard Erlien, Erik Tønne