Ranheim - Stjørdals-Blink 2-1

Seier i årets første treningskamp. (Foto: Jørn Engberg)

Det ble en sjansefattig kamp i Abrahallen søndag, da divisjonskollegene Ranheim og Stjørdals-Blink møttes til det som var første treningskamp for året for førstnevnte. Naboene i nord hadde allerede spilt treningskamp mot Rosenborg forrige søndag.

De fremmøtte fikk servert en jevnspilt førsteomgang uten de store sjansene til noen av lagene. De, for anledningen, hvitkledde fra Stjørdal hadde et par muligheter på langskudd, uten at de satte keeper Even Barli på de store prøvene.

Ranheims største sjanse kom da Mads Reginiussen fikk headet ned et oppspill fra Daniel Kvande. Finnmarkingen traff Michael Karlsen som ikke fikk helt dreis på avslutningen og skuddet gikk over. Blinks beste mulighet var det eks-spiller Mads Lillebo som stod for, men skuddet fra kloss hold gikk rett på Barli.

De blåkledde gjorde ti bytter til den andre omgangen, og kun Jakob Tromsdal var igjen fra de som var første omgangs ellever.

Andre omgang startet med et høyere tempo enn den første, spesielt fra Ranheims side. Allikevel var det Blink og Lillebo som fikk omgangens første sjanse men headingen var en grei oppgave for Lenes.

Så kom Ranheims beste periode i kampen. Først ved Sæther etter 51 minutter da han skrudde ballen like til side for mål. Så, bare minutter senere ved Stamnestrø som ikke klarte å treffe mellom stengene. Like etter gjenvant Ranheim ballen høyt i banen. Etter spill på høyre side endte ballen til prøvespiller Kidane som banket ballen i det nærmeste hjørnet.

Like etter var samme Kidane på farten igjen og han fant Blakstad foran mål som plasserte ballen i nettaket og 2-0.

Syv minutter senere fikk Blink sin utligning da Lillebo headet inn et innlegg fra høyre side.

Derfra og ut var det Ranheim som hadde mest ball, og førte an. Og burde nok gått opp i en større ledelse etter sjanser. Allikevel, Blink var ikke ufarlige på kontringer, men kampen ebbet ut med 2-1.

Neste treningskamp for Ranheim er på fredag, når de møter Byåsen i Abrahallen kl 16:00