Ranheim - Strindheim 2-1 (0-0)

Seier i dagens treningskamp

Da kampen startet var det tett snøvær og banen ble hvit etter fem minutter. Ranheim spilte god fotball i førsteomgang, og produserte flere gode målsjanser, kun dårlige avslutninger og en god Strindheim keeper sørget for at det ble en omgang uten scoringer. Ranheim kombinerte flere ganger, slik de skal angripe. Defensivt hadde Ranheim kontroll hele omgangen. Halvveis ut i omgangen kom sola, og skapte påskevær for et godt antall tilskuere som hadde tatt turen.

Når lagene kom klare for andre omgang hadde Ranheim gjort et bytte, ut gikk Bendik Bye og inn kom Sivert Solli. Solli markerte seg etter 1 minutt, da han ble flott spilt gjennom på høyrekanten og fant Tørset Johnsen på bakerste stolpe og 1-0.

Da det var spilt 53.min fikk Solli lagt inn perfekt foran mål der Vetle Wenaas headet inn 2-0. Ranheim fortsatte å kontrollere kampen, og kunne fort ledet med flere mål.

Da det gjenstod et kvarter av kampen kom Strindheim på ei kontring som de utlignet til 2-1 på. Målet minnet veldig om Ranheims første mål.

Laget: Simen Nilsen, Sander Amble Haugen, Nikolai Skuseth, Philip Slørdahl, Brage Kvithyld ( Joel Hakkebo 63.min), Sigurd Prestmo( Jørgen Bøhle 80.min), Lucas Kolstad( Felix Brattbakk 80.min), Oliver Holden ( Mikael Tørset Johnsen 27.min) ( Dennis Helland 80.min) Dennis Gaustad ( Kevin Gjevik 80.min, Bendik Bye(Sivert Solli 45.min), Vetle Wenaas( Per Ciljan Skjelbred 63.min).