- En god mann takker av

Arne Cato Gellein gir seg etter fem år i klubben.

Annonse:

Det ble i går klart at Arne Cato Gellein ikke fortsetter i rollen som keepertrener. Arne Cato har en delt stilling i Ranheim, både som keepertrener og trener for Ranheim Gatelag. Det er kontrakten som keepertrener som ikke forlenges. Daglig leder Frank Lidahl roser Gellein for innsatsen han har lagt ned for klubben gjennom fem år.

- Arne Cato er et godt menneske som gjennom fem år har lagt ned et stort stykke arbeid for Ranheim. Alltid med et smil og en lun fremtoning, helt siden han kom inn i rollen som keepertrener i 2017. I år har ansettelsesforholdet vært todelt, både som keepertrener og som trener for Ranheim Gatelag. Arne Cato sine relasjonelle evner har virkelig kommet godt til syne i jobben med gatelaget. Nå er det kontrakten som keepertrener som går ut, det er ingen dramatikk i at den ikke forlenges. Tiden kan være rett for nye impulser i den rollen i arbeidet med videre utvikling, samtidig som vi virkelig sier takk til Arne Cato for fem gode år som keepertrener. Det er en god mann som takker av, sier Lidahl.

Arne Cato peker på fem år med sterke oppturer og noen nedturer, og sender samtidig en varm hilsen til alle som bryr seg om Ranheim.

- Det er vemodig å gi seg som keepertrener. Jeg vil savne folkene og spillerne. Det har vært fem spennende år og jeg har fått være med på mye. En flott reise med sterke oppturer og noen nedturer. Jeg vil også sende en varm hilsen til alle supportere og frivillige, og si takk for tiden vi har hatt sammen, sier Gellein.

I dag og i morgen er Arne Cato & Co på Raufoss med gatelaget. Det handler om deltagelse i landsturneringen og det blir en stor opplevelse for alle å representere Ranheim i turnering med gatelag fra hele landet.

Annonse fra Obos-ligaen: