Ranheim tar over dansegulvet

Ny låt på Spotify i dag – lansering under kampen i morgen.

Annonse:

I morgen møter vi Mjøndalen på Extra Arena kl 15:00. Det er meldt strålende vær og kampen om opprykk fortsetter. Billetter kjøpes HER.

I pausen blir det lansering av musikkvideoen til den nye Ranheim-låta ‘Blått og hvitt’ på storskjerm. Vi er heldige og blir kjent med mange låtskrivere og artister som vil oss vel. Nå er det selveste Stargate og Hallgeir Rustan som har bidratt med ei unik og særegen låt.

Adresseavisen omtaler låta i dag og skriver følgende positive anmeldelse: ‘Her er det bare å få på seg fotballskjorta, male ansiktet blått og hvitt og innta dansegulvet. Stargateproduserte ‘Blått og hvitt’ med Hallgeir Rustan i spissen må sies å være ukas største overraskelse. For når en tenker supporterlåter, er det ikke EDM det første jeg tenker på. Det som starter som en rolig kjærlighetserklæring til Ranheim Fotball, utvikler seg kjapt til en skikkelig 90-talls eurodancebeat med nesten irriterende fengende oppbygning. Denne blir nok en hit både på kamp og på ymse vorspiel utenom Ranheim’.

‘Blått og hvitt’ finner du nå på Spotify, klikk og hør HER, legge den til i spillelista og spre til de du kjenner.

På Spotify vil vi fremover samle all Ranheim-musikk under ‘Ranheim Fotball’. Der finner du allerede blant annet ‘Folket fra fjæra’ og ‘Stolt av Ranheim’.

Annonse fra Obos-ligaen: