Ranheims nye midtbanespiller

Ranheim nyeste signering er 21 år gamle Simon Marklund fra Piteå nord i Sverige.

Annonse:

21-åringen har gått på fotballgymnas i Åtvidaberg og spill for klubben med samme navn, der har han gått gradene i klubben helt opp til A-laget.

Som 16-åring fikk han debut i Allsvenskan. Siden klubben rykket ned fikk unggutten tilegnet seg verdifull erfaring med i underkant av 50 kamper i Superettan - altså tilsvarende OBOS-liganivå.

I tillegg har han representert Sverige på U17-, U18-, U19 og 20-nivå. Siste kamp på landslaget var mot Norge, der hadde han to målgivende pasninger i 3-2 seieren.

Den nye Ranheimspiller er klar for tre år i blått, og er veldig glad for muligheten til å ta nye steg og et nytt kapitel i karrieren.

- Jeg fikk høre Ranheim har vært veldig interessert i meg en stund, og jeg har lyst til å spille på høyest mulig nivå, og på dette tidspunktet passer Ranheim perfekt for meg, sier Simon om det å komme til Ranheim. 

Den tekniske indreløperen, som liker å drible av en spiller eller to, og har også en stor arbeidskapasitet å tilbringe på midtbanen.

Hvordan blir det å bli Ranheimspiller?

- Det virker som en fin og familiær klubb, her kan jeg utvikle meg og ta nye steg som fotballspiller. Jeg gleder meg til å ta på meg den blå drakta, og starte et nytt kapitel med Ranheim, avslutter Simon.

Slik er Simon Marklund på banen


Annonse fra Obos-ligaen: