Raufoss - Ranheim 1-1 (0-1)

Poengdeling på Raufoss (arkivfoto: Jørn Engberg)

Kampen startet med at Raufoss gikk rett i strupen på Ranheim, og med litt flaks kunne de fort ledet etter allerede tre minutter. Da kom de gjennom på sin høyreside, fikk skutt fra 11 meter og noe skrått for Ranheims keeper Magnus Lenes. Heldigvis sett med blå øyne gikk skuddet i stanga og ut. Dette ble også Raufoss største sjanse for omgangen. Raufoss lå fint i rammen i starten av kampen, og var klare for å kontre på Ranheim.

Ranheim spilte sikkert defensivt i første omgang, og ser vi bort fra skuddet etter tre minutter, slapp de til kun halvsjanser som Lenes enkelt kunne plukke. Heller ikke Ranheim klarte å produsere de store sjansene før hvilen, og det var ingen sjansebonanza vi var vitne til de første 45.minuttene. Ranheim var farlig frampå etter 26 minutter, da Marklund kom en skotupp for sent til Tønnes innlegg. Men rett før klokken passerte 45 minutter fikk Ranheim frispark på egen sekstenmeter. Lenes banket den opp til Mehnert som vant duellen og fikk lagt ned til Tønne som spilte tilbake til Mehnert som vartet opp med et klassemål.

Etter hvilen, gikk tempoet i kampen litt ned, og Ranheim prøvde å utnytte feil i Raufoss-forsvaret. Dette førte til flere brudd for de blå de første 20 minutter av omgangen. Etter 56 minutter kom Mehnert til en ny stor sjanse, men skuddet ble blokkert. Fem minutter senere brøt Reginiussen en Raufoss overgang, og fikk spilt Tønne helt fri i bakrom. Tønne valgte skuddet fra 16 meter alene med keeper, men skuddet gikk i tverrliggeren og over.

Ti minutter før slutt fikk Raufoss frispark i god possisjon, og frisparket ble slått godt inn i feltet der en Raufoss-spiller var høyest, og der kom utligningen til1-1.

Etter utligningen jaktet begge lag vinnermålet, men ingen av lagene kom til noen store sjanser. Begge lag hadde allikevel noen muligheter som med litt flaks kunne gitt scoring. En kamp der ingen av lagene er fornøyd med 1 poeng.

Laget: Magnus Lenes, Sondre Langås, Daniel Kvande, Christian Eggen Rismark, Adrian Bartel, Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal, Simon Marklund (Henrik Loholt Kristiansen, 65.min), Marcus Mehnert (Michael Karlsen 86.min), Vegard Erlien, Erik Tønne