Rekrutt: Årets tøffeste bortekamp i 4. divisjon endte med tap

Bortekampen mot Vuku var på forhånd regnet som en av de tøffeste - og det ble det. Mot et modent seniorlag med vesentlig høyere snittalder og antall kilo ble et ungt Ranheimslag litt for lette.

Annonse:

Det ble en tøff start på oppgjøret for vår del. Før kvarteret var spilt hadde Vuku kriget inn to mål. Det første på en dødball bare fire minutter inn i oppgjøret - og det andre før kvarteret var spilt. Likevel klarte vi å komme noe mer inn i kampen etter hvert, men så fort at vi ble vel lette i duellene i begge ender av banen. Kampen ebbet ut til pause på 2-0 til Vuku.

Det ble en drømmestart på andre omgang for oss da Sindre Svendsen fikk ballen på kant etter noe fram og tilbake foran Vukus mål, og satte den kaldt til side for Vuku-keeperen bare to minutter etter hvilen - og vi kunne juble for 2-1!

vuku_310821_2.jpg
Sindre Svendsen fra G19 med sin første scoring på seniornivå.

Etter scoringa fulgte en god periode for oss hvor vi blant annet hadde to stangskudd og flere gode overganger og angrep. Det var derfor tøft å få nok et mål i mot i kampens 70. minutt, og da gikk lufta litt ut av oss, men vi fullførte likevel oppgjøret på en skikkelig måte.

En kjempegod erfaring for flere G19-gutter som fikk sin debut i seniorfotball. Det er gledelig å se at vi også under rekrutt har flere typer det blir spennende å følge med på videre.

vuku_310821_1.jpg
Eirik Figenschou var i mange dueller med spillere som både var et par hoder høyere og 20 kilo tyngre, men kom flere ganger seirende ut av duellene. Man kommer langt med gode  fotballferdigheter også. 

Akkurat i dette oppgjøret ble Vukus erfaring, alder og tyngde avgjørende, men vi gleder oss allerede til å ta imot Heimdal/Kattem hjemme på Extra på søndag hvor vi skal gjøre alt vi kan for å ta en ny trepoenger.

 

K A M P F A K T A

Vuku - Ranheim TF 3 3-1 (2-0)

4. divisjon avdeling 2, tirsdag 31. august 2021, Elman stadion

Ranheims lag: (i 4-3-3 fra venstre mot høyre)

Markus Marthinussen - Sindre Aftret Svendsen - Ola Gikling Bruseth

Eirik Figenschou - Jørgen Jenshus - Isac Wisløff

Kristoffer Gunnes - Markus Hovland - Alexander Hegdahl (K) - Marcus Erlandsen

Edvard Sjøli

Inn kom: Isak Berge, Erlend Fiksdal og Elias Sjøli

Målene:

1-0 (4')

2-0 (15')

2-1 Sindre Aftret Svendsen (47')

3-1 (70')

Annonse fra Obos-ligaen: