Rekrutt: En god kamp mot RBK 2 tross tap

Det ble tap 4-2 for rekruttene mot RBK 2 i treningskamp på Salmar-banen lørdag. Likevel var dette en meget godt gjennomført kamp av Ranheimsguttene.

Nederst finner du også en kort oppsummering av de to foregående treningskampene for rekrutt, 0-0 mot Orkla og 0-3 mot NTNUI.

Det ble en sjokkstart på kampen for oss. Vi med avspark, RBK vant ballen omtrent umiddelbart og gikk rett opp og scorte før undertegnede hadde rukket å registrere at kampen var i gang. Bare et par minutter senere gikk de opp til 2-0 og den bekmørke starten var et faktum.

Etter ti minutter begynte Ranheimsguttene sakte, men sikkert å våkne til liv og bli vant til tempoet til PostNord-liga-motstanderen, og vi fikk bedre og bedre kontroll defensivt. Etter hvert fikk vi også til å spille oss noe høyere i banen, og etter 26 minutter fikk Adrian Bartel på klassevis lagt inn til Jesper Selsjord som satte ballen kontant i mål. 2-1 stod seg til pause.

RBK2-garderobe
Fokusert og offensiv gjeng i garderoben i pausen.

Det ble en tøff start også på andre omgang. Bare tre minutter etter hvilen gikk RBK opp til 3-1, og et par minutter senere kom 4-1. Likevel klarte gutta å holde moral og innsats oppe på et meget høyt nivå, og fikk en gylden mulighet til redusering da dommeren blåste på straffemerket etter 60 minutter, og Fabian Langås benyttet seg av den, og redusering til 4-2. Det ble også sluttresultatet.

Rekruttrener Eskil Husby oppsummerte kampen på denne måten: "Alt i alt en godkjent kamp de siste 80 minuttene. Mange meter ble lagt ned mot et sterkere lag, spesielt individuelt, men kollektivet Ranheim står godt imot og leverer en solid kamp til slutt."

Ekstra gledelig i denne kampen var å se Johann Kosberg tilbake i kamp etter cirka 7 måneder ute med skade. Vi gleder oss til å se mer av han utover våren.

Edvard Sjøli

Eirik Brennhaugen - John Erland Bergh (Henrik Standal 55') - Fabian Langås - Gabriel Saugestad

Josoue Niyomugabo (Erik Jenssen Haugen 80') - Isak Mateo Eliassen - Heine Kleiven

Adrian Bartel - Jesper Selsjord - Tobias Kvernrød (Johann Kosberg 70')

Målene:

1-0 (1')
2-0 (3')
2-1 (26') Jesper Selsjord (ass. Adrian Bartel)

KORT OPPSUMMERING AV FOREGÅENDE TRENINGSKAMPER

22. februar: Orkla - Ranheim Rekrutt 0-0 (0-0)

Jevn kamp for det meste, hvor begge lag slet med presisjonen i banens siste tredjedel. Spesielt siste 20 minuttene av kampen presset vi Orkla godt tilbake i banen og de slet med å komme seg ut. Totalt sett en ganske godt gjennomført kamp av oss.

Sjanser: 4-5 (2-0)

Cornere: 9-2 (1-0)

orkla

28. februar: NTNUI - Ranheim Rekrutt 3-0 (1-0)

Et robust seniorlag straffet oss hardt for feil, og vi slet med valg og presisjon. Vi skapte nok til å score, men ble totalt sett for upresise på siste tredjedel.