Rekrutt: Klar seier mot Byåsen Rekrutt

Lørdag spilte rekrutt sin andre treningskamp for året. Det endte med en klar seier, 4-1, til Ranheimsrekruttene.

Byåsen kom best i gang de første 15 minuttene og presset Ranheim godt tilbake i banen. Etter hvert fikk vi bedre kontroll og etter 20 minutter kom Eirik Brennhaugen rundt på kant og fikk slått inn mot Sondre Holmen. Byåsens keeper feilberegna ballbanen og gikk i stedet rett i kroppen på Sondre og dommeren pekte på straffemerket. Straffen tok Ruben Alte og satte den stang inn i keeperhjørnet, 1-0.

Etter 36 minutter fikk Byåsen slått flott igjennom i bakrom og kom alene gjennom med vår keeper og satte ballen kontant i lengste hjørnet til 1-1.

Ranheim med kontant svar bare et par minutter etter. Vi utnyttet en grov feil hos Byåsen og Adrian Bartel snappet ballen og slo gjennom til Anders Wiik Hosen som satte ballen trygt i hjørnet for keeper, 2-1 til oss.

Bare fem minutter senere utnyttet vi nok en forsvarsfeil hos Byåsen. Keeper skulle spille seg ut, men slo ballen rett til Isak Mateo Eliassen som driblet seg gjennom og lett kunne øke Ranheims ledelse til 3-1, som også ble stillinga til pause.

I andre omgang var Ranheim det dominerende laget, men flere mål lot vente på seg. Først i det 87. minutt kom kampens siste mål. Jesper Selsjord prøvde seg på et skudd som keeper måtte gi retur på, der var Sondre Holmen på plass og kunne sette punktum, 4-1, til Ranheim.

Tre spillere fikk sin første kamp for rekrutt i denne kampen: Alexander Øyangen Johansen (ny fra Træff), Tobias Tørum Schjølberg (egen stall) og Erik Jenssen Haugen (egen stall).