Rekrutt: Sterk seier over KIL/Hemne i årets første kamp

Som avslutning på en tredagers treningssamling spilte Ranheims rekruttlag mot KIL/Hemnes A-lag i Sodvinhallen søndag. Det endte med 4-2-seier til rekruttene etter en for det meste godt gjennomført kamp.

Ranheim åpnet kampen best mot et lavtliggende KIL/Hemne, og når de blåkledde klarte å holde opp balltempoet slet hjemmelaget med å flytte hurtig nok defensivt. Etter 22 minutter slo Eirik Brennhaugen gjennom til Adrian Bartel som pent kunne sette ballen i hjørnet forbi KIL/Hemne-keeperen, fullt fortjent ut fra kampbildet. Ranheim fortsatte å presse hjemmelaget også etter scoringa, men det ble ikke flere mål - og dermed en fortjent 1-0-ledelse til Ranheim til pause.

I andre omgang kom KIL/Hemne best i gang og fikk score 1-1 etter 53 minutter og 2-1 etter 57 minutter og klarte dermed å snu kampen resultatmessig. Gledelig var det derfor å se at Ranheim tok tak i kampen igjen og skapte flere gode sjanser etter hjemmelagets scoringer, og etter 68 minutter fikk Gabriel Saugestad slått gjennom til Ruben Alte, som vendte bort flere KIL/Hemne-forsvarere før han endelig satte ballen i mål til 2-2.

Etter 73 minutter fikk Tobias Kvernrød tråklet seg forbi flere KIL/Hemne-spillere, og det måtte ulovlige midler til for å stoppe ham og dermed hadde ikke dommeren noe annet valg enn å peke på straffemerket. Straffen tok Tobias selv og Ranheim var igjen tilbake i ledelsen. Bare fem minutter senere slo Sondre Holmen inn til Anders Wiik Hosen som kunne øke ledelsen til 4-2 med en scoring på hodet. Ranheim kunne fort ha scoret flere mål før dommeren blåste for full tid, men det ble ikke flere scoringer og kampen endte dermed med 4-2-seier.

En godt gjennomført første treningskamp for året og det var godt å se at det gode treningsarbeidet som er gjort etter oppstarten i januar har hjulpet. Det ble også en flott avslutning på treningsleiren som inneholdt tre treninger og én kamp i den majestetiske Sodvinhallen på Kyrksæterøra, to netter på Hotell Koselig, spillermøte, spillersamtaler, teambuildingsaktiviteter, kortspilling og FIFA for å nevne noe. Takk til KIL/Hemne, Sodvinhallen og Olav Magnus Stamnestrø for særdeles god tilrettelegging for oss.

Tre spillere fikk sin første kamp for Ranheim denne helga: Sondre Holmen (ny fra Levanger FK), Fabian Klingen Langås (ny fra Namsos IL) og Sevald Andreassen (ny fra Brønnøysund IL).