Rekrutt: Tapte mot Molde - gjorde en hederlig innsats

Det ble til slutt 4-1-tap borte mot Molde på Aker stadion i junior-NM mandag. Det kunne sett annerledes ut da vi kjørte kampen på 1-1.

De første 30 minuttene av oppgjøret var Molde det klar beste laget og vi slet med å henge med. Det var derfor ikke ufortjent da romsdalingene satte inn 1-0 på et gjennomspill 13 minutter ut i omgangen. Høye skuldre og for store avstander gjorde at vi ikke helt fikk kontroll på presspillet vårt.

Den siste tredjedelen av omgangen fikk vi bedre kontroll på eget spill og fikk en perfekt inngang til pausen da Alexander Gløsen i det 45. minutt pent kunne spille gjennom Preben Asp som med en god touch fikk dratt seg fri og satte ballen kaldt ned til høyre for MFK-keeperen. Rett før scoringen hadde vi også en eventyrlig sjanse til å score ved Sondre Holmen da ballen rullet på streken, men Molde fikk akkurat avklart.

Den første perioden etter hvilen hadde Molde ballen en del og det ble en del cornere og dødballer i mot som vi hadde god kontroll på, og vi tok etter hvert totalt over banespillet. Vi fikk spilt oss godt ut og fikk til gode kombinasjoner fram i banen. Det var derfor mot spillets gang at Molde tok ledelsen etter 72 minutter på en uheldig straffe.

Målscorer Preben Asp på en av våre store muligheter i 2. omgang.

Vi fortsatte å jakte utligning og kastet fram det vi hadde mot slutten av oppgjøret - og da skjer det som ofte skjer at motstanderen får muligheten i ubalanse og scoret 3-1 etter 89 minutter og 4-1 på overtid.

Vi er totalt sett godt fornøyd med gjennomføringen av kampen og rekruttene har ingen grunn til å henge med hodet lenge etter dette oppgjøret. Vi konstaterer at vi er i rute til serieåpning hjemme mot Byåsen TF på Extra Arena lørdag 7. august kl. 16.00.

Artig også at flere RIL-supportere tok turen til Aker stadion og skapte god stemning på tribunen. Takk for innsatsen til dere også!

NM-laget. 1. rekke fra venstre: Anders Wik Hosen, Eirik Figenschou, Jørgen Jenshus, Sondre Holmen, Henrik Standal, Alexander Gløsen, Sevald Andreassen. 2. rekke fra venstre: Eskil Husby (ass.trener), Francois Venn, Kristoffer Flo Mørkved, Alexander Hegdahl, Gabriel Saugestad, Edvard Sjøli, Preben Asp, Noah Aarmo, Kristoffer Gunnes, Storm Johansen, Fridtjof Killi Olsen, Rudi Lassesen (hovedtrener).