Rekruttkeeperen tatt opp i A-stallen

Den 19 år gamle rekruttkeeperen Francois Guillemot Venn er nå en del av Ranheims A-lag

Annonse:

Som 16 åring kom "Franco" til Ranheim Rekrutt fra Trond etter allerede flere år med juniorfotball som underårig og kamper i 5.divisjon for klubbens A-lag. 

De siste årene har rekruttlaget fostret flere spillere til A-laget og OBOS-ligaen, Preben Asp, Sondre Langås, Ruben Alte, Adrian Bartel og Sevald Andreassen. Nå kommer nok en spiller til A-laget fra eget rekruttlag.

- Det er gledelig å se nok en spiller som har gått gradene fra egen rekruttstall har utviklet seg til å ta steget inn i A-troppen, sier Tarjei Smågesjø fra klubbens sportslige ledelse  

Tenåringen som allerede har debutert for A-laget (Kom inn i NM 1.runde 2022 mot Dahle), er veldig fornøyd med å bli en del av troppen.

- Det er utrolig kult å bli en del troppen. Det er stort å endelig få noe tilbake for noe av det man har jobbet for, samtidig er det nå arbeidet starte, smiler Franco fornøyd.

Stor takk til Trond for samarbeidet i forbindelse med kontaktsignering og som har lagt til rette for Francos utvikling i moderklubben før han kom til Ranheim som 16-åring.

Annonse fra Obos-ligaen: