- Resultatene har ikke gått med oss i det siste

Are Tronseth legger ikke skjul på at det nå er på tide med en seier igjen mot Kongsvinger mandag.

Annonse:

Vi tok en prat med medtrener Are Tronseth om lagets dårlige poengfangst de siste kampene, og hvordan vi skal ta tre poeng mot Kongsvinger på Extra Arena mandag.

Se videointervju nederst i saken

- Ja jeg er enig i at poengfangsten i det siste ikke har bikket vår vei, men jeg har ikke noe konkret svar på hvorfor det er blitt sånn. Da ville vi selvfølgelig gjort noe med det, men det er vel en sammensetning av flere ting sier Tronseth 

Samtidig tror han at laget ikke nødvendigvis leverer dårligere prestasjoner nå kontra i første del av sesongen, men at man har slitt mer å avgjøre jevne kamper og få marginene over på sin side.

- Men man blir litt lettere og gladere hele gruppa når man vinner kamp etter kamp og er i flyten, og da er det lettere å gjenskape en sier også sier han.

Og på mandag kommer Kongsvinger på besøk, en kamp vi bør vinne?

- Ja vi vil jo vinne alle kamper vi spiller, men Kongsvinger har vært gode i det siste. Men det virker som det er en revansjesugen spillergruppe som absolutt vil starte med å snu den dårlige trenden på mandag. Seieren glapp på slutten mot de sist, så det er nok en grunn til at laget vil ha revansj. Det blir en hard kamp, men vi går alltid for tre poeng, avslutter Tronseth.

Se kampen fra stadion på mandag. Billetter kjøpes her.


Annonse fra Obos-ligaen: