Rosenborg blir motstander i sesongoppkjøringen

Under en måned til seriestarten, er vi i rute? (Arkivfoto: Jørn Engberg)

Annonse:

I de neste ukene skal det jobbes godt for å være best mulig forberedt til seriestarten mot Jerv 2.påskedag den 10.april. 

- Alle lag er i rute i starten av mars, frem til de to første serierundene er ferdigspilt, smiler Kåre Ingebrigsten innledningsvis.

Laget har trent godt og mye ukene frem mot cupkampen mot Bodø/Glimt hvor man har lagt et bra grunnlag for sesongen og høsten. Mens etter cupexiten handler det om å jakte intensitet, tempo og finpusse frem mot seriestart. De neste ukene skal laget inn kampsyklus, slik som treningshverdagen er i sesongen. 

Kjøp sesongkort her nå
 

- Selv om cupkampen hadde betydning tok vi ikke noe hensyn til Bodø/Glimt, vi skulle øve på det vi skulle øve på, noe spillerne gjorde veldig bra. Glimt hadde flere 90-minuttere i beina fra Europa, mens vi hadde "fått i gang" kroppene mot antatt svakere motstand, forteller trener Kåre Ingebrigsten.

De siste kampene før seriestarten får laget antatt bedre motstandere enn før Bodø/Glimt. Motstanderne i de tre siste treningskampene har fembackslinje, som kan gi en fordel til seriestarten.

- Det gir oss god øvelse til seriestarten, når Jerv mest sannsynlig kommer med fem bak. Med gode referansepunkt etter Bodø/Glimt-kampen, som spiller likt som vi ønsker å spille. Utgangspunktet vårt skal vi se lik ut alltid, så det blir viktig for vår del å stå i kampene, øve på det vi skal jobbe med, hvordan vi skal se ut og håndtere det vi skal gjøre selv, avslutter Kåre.

Treningskampene:

  • Rosenborg - Ranheim på Koteng Arena (lørdag 18.mars kl.14.30)
  • Ranheim - Østersund på EXTRA Arena (lørdag 25.mars kl.16.00)
  • Ranheim - Hødd på EXTRA Arena (mandag 3.april 13.00)

Første seriekamp er mandag 10.april, 2.påskedag, borte mot Jerv i Grimstad. Kampen sees på TV2 Play. For at du skal kunne følge laget også på bortekampene har vi sammen med TV 2 et spesialtilbud til deg som har sesongkort. Tilbudet er en rabatt på 100,– på TV 2 Play Total – til kun 299,–/mnd.

Kjøp sesongkort her nå, og benytt av tilbudet.

 

Annonse fra Obos-ligaen: