Rosenborg - Ranheim 1-1 (1-1)

Uavgjort mot RBK (Foto: Jørn Engberg)

Ranheim startet kampen mot RBK med en forandring fra laget som startet cupkampen mot Bodø/Glimt. Inn kom Simon Marklund og erstattet Dennis Gaustad.

Ranheim startet kampen godt, og var det farligste laget de første ti minuttene. Og etter 12 minutter, fikk Ranheim straffespark etter at RBKs keeper Andre Hansen var ute i feltet og slo ned Sivert Solli som hadde truffet ballen med hodet i forkant. Fra straffemerket gjorde Bendik Bye ingen feil, og satte straffesparket nede til høyre for keeper 0-1 etter 13.min på Koteng Arena.

Kjøp sesongkort her nå

Ranheim lå godt strukturert defensivt de første tyve minuttene, og i det 20.min fikk Ruben Alte en ball i bakrom og kom alene med Hansen i RBK buret. Dessverre sett med Ranheim øyne leverte Hansen en god redning med en fotparade.

Etter ca 20 minutter måtte Bendik Bye ut, inn kom Dennis Gaustad.

Etter halvspilt første omgang sto det 3-0 i klare målsjanser til Ranheim.

Etter 31 minutter scoret Erlend Dahl Reitan på noe som så ut som skulle være et innlegg.

I det siste angrepet før pause fikk Ranheim en trippelsjanse først kom Solli alene med Hansen, som først reddet, men ga retur som Alte fikk i, og skuddforsøket hans ble reddet på streken.

En veldig god omgang av Ranheim når lagene går til pausen. I denne førsteomgangen burde de etter sjanser ha ledet med et mål eller to.

Ranheim gjorde ingen endringer på laget i pausen.

Da det var spilt 51.min fikk Ranheim en stor sjanse etter en stor misforståelse i RBK forsvaret, men skuddet fra 16 meter på tom kasse, gikk til side for mål.

Resten av omgangen var jevnspilt og ingen av lagene spilte seg fram til de helt store målsjansene. Men alt i alt en god treningskamp av våre gutter.

Laget: Frenderup, Kristiansen, Langås (Kvande 60.min), Eggen Rismark, Tønne, Alte, Tromsdal, Reginiussen, Solli, Bye ( Gaustad 20.min), Marklund.