Sammen skaper vi minner

Fotball og hockey, fellesskap, glede, latter, pepperkaker, burger og aktivitet – alt på en dag!

Annonse:

Dagen er en hyggelig førjulstradisjon for Ranheim og Rosenborg gatelag, et lys imot mørketia! Takk til initiativtaker Robert Kristiansen og Nidaros Hockey for en fantastisk opplevelse i Leangen Idrettspark. Ingenting knytter mennesker sammen på sterkere vis enn det felles aktivitet og latter kan gjøre.

Takk til "Bli En Iskriger", som lånte ut hockeyutstyr til utøverne. Takk til frivillige i Nidaros Hockey for mat, varme smil og god service. Takk til hockeyspillerne som hjalp oss på med kilovis med utstyr!

Takk til leder for bystyrets oppvekstkomité, Christianne Bauck-Larssen for at du ville tilbringe tiden med oss. Hun hadde dette å si om sin opplevelse:

«Tusen takk for at jeg fikk ta del i deres arrangement. Den gleden og energi som møtte meg på Leangen idrettspark gjorde det helt tydelig for meg at dette var noe man deltok på med stor entusiasme. Gatelagene er et godt eksempel på hva vi kan få til om vi samarbeider og inkluderer flere. Idretten er en ypperlig arena for samhold. Den måten jeg blir tatt imot på, og den åpenheten alle viser meg når jeg kommer, viser hvordan arrangører, trenere og spillere er mot hverandre. Å ha en slik arena, hvor vi blir møtt med åpenhet og samhold er noe vi alle trenger. Jeg heier på dere og håper å få komme tilbake snart igjen».

Saken fortsetter under bildet

Gatelaget futsal.jpeg

Ranheim Gatelag går inn i julen med krum hals og takker for 2023 og det fellesskap vi blir invitert inn av andre. Betydningen av å høre til kjennes sterkere nå i mørketiden. Julegleden trenger ikke å handle om sprø svor, hopetall av julegaver og tre generasjoner foran peisen. Juleglede for oss kan handle om å bli invitert inn til et fellesskap, være en del av noe som er større enn oss selv – og ikke minst at gatelagstreningene holder stand selv i romjula!

Kjøp sesongkort til neste års sesong nå

 

Ranheim Gatelag ønsker alle ei God Jul og et Godt nyttår. Det beste ligger foran oss! 

2024 er mulighetenes år.
Sammen om Ranheim

 

20.desember 2023

Eva Hansen

Annonse fra Obos-ligaen: